03 / 05 / 2024

küçük ev vergi

küçük ev vergi

Aileye yaşam destek ödeneği tek konuta vergi muafiyeti CHP Yerel Seçim Bildirgesi'nde radikal vaatlere yer verildi. Bildirgeye göre 100 metrekareden küçük, tek ev sahibi olanlar vergi ödemeyecek

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Güvenlik zafiyeti ve vergi kaybına neden olduğu için günlük ev kiralamada 100 gün sınırı da deliniyor. 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor ya da 4 aylık tutuluyor ve ücret başkalarıyla bölüşülüyor. İşte ayrıntılar... 

Yıllık ev vergisi ne kadar 2021?

Kendisine miras kalan kişilerin, intikal eden bu miras için vergi ödemeleri gerekiyor. Miras vergisi ödemeleri başladı. Peki yıllık ev vergisi ne kadar 2021? İşte tüm merak edilenler...

Günlük ev kiralamalarında vergi cezası riski artıyor!

1 Temmuz ile yürürlüğe girecek günlük ev kiralamalarında kira bedelinin banka veya PTT aracılığı ile tahsil edilmesi zorunluluğu vergi cezası riskini de artıyor..

2017 yıllık ev vergisi ne kadar?

Emlak Vergisi Kanunu gereğince geliri olmayan 200 metrekareden küçük tek mesken sahipleri hariç, her ev sahibinin vergi ödemesi gerekiyor. Peki, 2017 yıllık ev vergisi ne kadar?

Günlük ev kiralamada nasıl vergi ödenir?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ahmet Karabıyık bugün köşesinde ''Günlük ev kiralamada nasıl vergi ödenir'' sorusunu yanıtladı. İşte yazının detayları...

Büyükçekmece Batı Mahal satılık ev!

Toplam 90 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen proje ulaşım bilgisi kapsamında Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Büyükçekmece Batı Mahal satılık ev tipleri 3'e ayrılıyor.

İzmir Bornova Folkart Life satılık ev!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen proje İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı bir konumda yükseliyor. İzmir Bornova Folkart Life satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Inistanbul Gala Topkapı satılık ev!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen projede 3 bin 565 adet daire bulunuyor. Inistanbul Gala Topkapı satılık ev tipleri 1+1'den 4+1' e kadar tasarlandı.

Tuzla Lokum Rezidans satılık ev!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire büyüklükleri 64.91 metrekareden başlıyor. Tuzla Lokum Rezidans satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Yeni Yüzyıl Konutları satılık ev!

Yeni Yüzyıl Konutları satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 192 adet konuttan meydana geliyor.

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları!

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri 828 adet konuttan meydana geliyor.

Ankara İncek Loft satılık ev!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Ankara İncek Loft satılık ev tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

DKY Kartal satılık ev!

DKY Kartal satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası 'nda inşa ediliyor.

küçük ev vergi Haberi

küçük ev vergi

Bildirgeye göre "Vatandaşlık hakkı" uygulaması ile aileden en az bir kişi kayıtlı iş sahibi oluncaya kadar kadının banka hesabına her ay "yaşam destek ödeneği" yatırılacak, 100 metrekareden küçük, tek ev sahibi olanlar vergi ödemeyecek. CHP'nin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında bugün toplanacak Parti Meclisi'nde sadece adaylar belirlenmeyecek, MYK tarafından hazırlanan yerel seçim bildirgesi de masaya yatırılacak. Bugün son şekli verilecek bildirgede yer alan maddeler özetle şöyle: YOKSULLUK: Kentlerde Sıfır Yoksulluk" hedefi çerçevesinde yoksul ve muhtaç insanlara asgari gelir desteği sağlanacak ve insan onuruna yaraşır şekilde yaşam düzeyleri yükseltilecek. Sosyal yardımlar yoksulluk teşhir edilmeden, onur zedelenmeden yapılacak. 

AİLE SİGORTASI: Türkiye genelinde Aile Sigortası uygulamasına geçilecek. Geliri olmayan muhtaç tüm ailelere yaşamlarını asgari düzeyde sürdürebilmelerine yetecek aylık ödenecek. 

YARDIM: Çocuk, yaşlılık, özürlü, iş...