16 / 05 / 2024

Küçük evleri büyük gösterme tüyoları

Küçük evleri büyük gösterme tüyoları

İnsanların yaşam tarzlarındaki değişim, hane halkı sayısının giderek azalması, ayrı ev açanların sayısının artması ile birlikte konutlar da küçülmeye başladı. Küçük metrekareli evleri büyük gösteren tüyoları sizin için derledik...

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Büyükçekmece'deki tarihi Rum evleri restore edilecek!

Büyükçekmece ilçesinde yok olma tehdidi bulunan tarihi Rum evleri, çocuk ve kadın sanat evi olarak restore edilecek.

Büyükçekmece Prestige Evleri’nde fiyatlar 600 bin TL’den başlıyor!

Büyükçekmece’de Prestige Group imzasıyla yükselen prestij evlerinde daire fiyatları 600 bin TL’den başlıyor. Daireler ise hemen teslim ediliyor…

Ordu’daki Belde Evleri’nin yıkım çalışmaları başladı!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda yıkım çalışmaları başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ordu Büyükşehir'den 'Belde Evleri'yle ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milletvekili Ergün Taşcı'ya akıbetini sorduğu Ordu'daki binayla ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'den açıklama geldi.

Antalya Büyükşehir'den 4 aileye konteyner ev!

Antalya'nın Manavgat ve Kaş’ta çıkan yangınlarda evleri zarar gören vatandaşları ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yaraların sarılması konusunda imkânları seferber etti. 

Kaledos Evleri manzarasıyla büyülüyor!

Dört mevsim Ege'yi yaşatan Kaledos Evleri, büyük ilgi gören projeleriyle yatırımcısına değer kazandırırken, muhteşem manzarasıyla büyülüyor.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Büyükçekmece Yeşilyaka Su fiyat!

Teslimlerin 2019 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği Büyükçekmece Yeşilyaka Su Evleri'nde ön talepler toplanıyor. İşte Büyükçekmece Yeşilyaka Su fiyat listesi..

Avenue İstanbul Büyükçekmece teslim bilgisi!

Avenue İstanbul Evleri'nde fiyatlar 443 bin TL'den başlıyor. Avenue İstanbul Büyükçekmece teslim tarihi ne zaman?

Büyükçekmece Avenue İstanbul satış fiyatları!

Avenue İstanbul Evleri Gül İnşaat tarafından İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirildi. Projede ön talepler toplanıyor...

Küçük evleri büyük gösterme tüyoları Haberi

Küçük evleri büyük gösterme tüyoları

Son yıllarda hane halkı sayısının azalması, ayrı eve çıkanların artması ile birlikte büyük konutlara olan talep azalırken konutlarda metrekareler de küçülmeye başladı. Küçük metrekareli evleri, yapılacak birtakım uygulamalarla daha geniş, daha ferah ve daha kullanışlı bir hale getirmek mümkün. Zeminin boş olması, desenli halılar yerine sade ve cilalı bir parkenin kullanılması odayı daha büyük gösterir. Evinizi toplu tutmak, kullanılmayan eşyalara yer vermemek, gömme dolap ve raf benzeri yer kazandıracak saklama çözümlerini kullanmak da işe yarayacaktır.



Açık renkler kullanın

Bir evi geniş göstermenin ilk kuralı, zeminden duvarlara kadar açık renkleri kullanmak olarak gösteriliyor. Evinizde kullanacağınız açık renk laminantlar, açık renk duvar boyaları hem temizlik hissi verirken hem de mekanın daha geniş ve daha ferah durmasını sağlıyor. Böylece göz yanılması ile evinizi daha...