15 / 05 / 2024

Küçük Karaosmanoğlu Han anıtlar kurulu

Küçük Karaosmanoğlu Han anıtlar kurulu

Konak Belediyesi’nin restorasyon sonrası tadilatını reddettiği Kemeraltı’ndaki Küçük Karaosmanoğlu Han’a Anıtlar Kurulu onay verdi. Tarihi hanla ilgili şimdi gözler Konak Belediyesi’ne çevrildi.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Avni Köroğlu tarafından kuruldu.

Tayfun Küçükoğlu: Binalarda enerji verimliliği için kullanıcılar teşvik edilmeli!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu Enerji Verimliliği haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelecekte var olmak için sınırlı kaynaklarımızı daha verimli kullanarak ‘az ile çok’ yapmalıyız” dedi.

Haydar Kösoğlu vefat etti!

İstanbul Kadıköy’ün ünlü müteahhitlerinden, Beşiktaş eski asbaşkanlarından ve Divan Kurulu Üyesi Haydar Kösoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Fettahoğlu Tarafından kuruldu.

Kınaoğlu İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kınaoğlu İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aydoğan tarafından kuruldu.

Tayfun Küçükoğlu: Enerji üreten evler yapabiliriz!

‘Enerji Verimliliği Haftası’ dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ''Avrupa’da öne çıkan ‘sıfır enerjili evler’in ötesinde, değil enerji tüketen, üreten evler yapabiliriz'' diye konuştu.

Küçükoğlu Holding’in hedefi mutlu çalışanlar!

Otomotiv, perakende ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Küçükoğlu Holding'in hedefi mutlu çalışanlar...

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Küçük Karaosmanoğlu Han anıtlar kurulu Haberi

Küçük Karaosmanoğlu Han anıtlar kurulu

İzmir’de Kemeraltı’nın en değerli bölgeleri arasında yer alan Havra Sokağı’nda yaklaşık 300 yıl önce kervansaray olarak inşa edilen ancak zamana yenik düşerek mezbelelik hale gelen tarihi Küçük Karaosmanoğlu Han’ın imarıyla ilgili kritik bir gelişme yaşandı. Ege Postası’ndan Erman Şentürk’ün haberine göre, geçtiğimiz aylarda imar planları belediye meclisi tarafından reddedilen tesisle ilgili Anıtlar Kurulu’ndan gelen resmi onay sonrasında süreç tekrardan başa döndü.

Eylül ayında inşaatı tamamlanan, Kemeraltı’na can katacak toplam 20 bin metrekarelik alana sahip, 21 dükkan ve 18 lüks otel odası bulunan 250 kişinin istihdam edileceği Küçük Karaosmanoğlu Han ile ilgili olarak karar alan Anıtlar Kurulu, belediyeye plan tadilatıyla ilgili olarak olumlu görüş sundu. Gelişmelerin ardından Anıtlar Kurulu’ndan gerekli nihai onayı alan projeyle ilgili talebi bir kez daha meclis gündemine...