08 / 05 / 2024

küçük otellerde tatil ücreti

küçük otellerde tatil ücreti

Küçük Oteller Derneği'nin, 34 farklı destinasyonda 300'e yakın üyesiyle gerçekleştirdiği anket sonucuna göre, 2014 yılının ilk 6 ayında, Avrupalı ve Amerikalı gezgin turistler, rotayı küçük otellere çevirdi.

Ara tatil bekleyen öğrencileri sevindirecek haber! Kasım ara tatili uzatıldı mı? 

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği 9 günlük ara tatil için geri sayım başladı. Tatil planları yapan öğrencilere güzel bir haber daha geldi. Kasım ara tatili uzatıldı mı? Ara tatilin süresi ne kadar olacak? Okullar ne zaman kapanacak? İşte bu merak edilen soruların yanıtları…

Son 4 yılda TL, Sterlin karşısında 4 kattan fazla eridi! İngilizler, akın akın Türkiye’ye geliyor!

Türk Lirası, Sterlin karşısında 4 kattan daha fazla değer kaybına uğrayınca, Türkiye İngiliz tatilcilerin gözde tatil yerlerinden biri oldu. 2019 yılına kıyasla tatil için Türkiye’yi tercih eden İngilizlerin sayısının arttığı belirtiliyor.

İstanbul ve Ankara dahil 21 şehirde okullar tatil! Valiler peş peşe açıkladı! Yarın okullar açık mı, tatil mi?

Türkiye genelinde kar yağışı devam ediyor. Son dakika bilgilerine göre, yoğun kar yağışı nedeniyle dokuz şehirde okullar tatil edildi.

Tatilciler dikkat! Ucuz tatil yapmak mümkün

Oteller ile havayolu şirketlerin maliyetleri rekor düzeyde artış gösterdi. Bu nedenle de artık ucuza tatil yapmak hayal oldu. Uzmanlar bunun dünya çapında mümkün olmadığını dile getiriyor. 

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Tatil dolandırıcılığına dikkat!

Tatil hayali kuranlar, otelde kalmak, yazlık almak, devre mülke girmek ya da turlarla gezmek seçeneklerini tercih ediyor. Avukat Elvan Kılıç tatil planı yapanların dolandırıcıların hedefi olmama konusunda yavsiyelerde bulundu.

Körfez Termal Devre Mülk projesindeki 444 devre mülk 5,7 milyona satıldı!

Körfez GYO, Körfez Termal Devre Mülk projesinde yer alan toplam ekspertiz değeri 4 milyon 511 bin TL olan 444 adet devre mülkü Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devre Mülk İşletmeciliği'ne KDV dahil 5 milyon 728 bin 677,33 TL'ye sattı...

Sera Group'tan Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group imzası taşıyan Barbaros Reserve-Bodrum Residences, 49 yıllık devre tatil modeliyle satışa sunuldu. Firma şimdilerde Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Körfez Tatil Beldesi projesinin 2016 sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir Edremit Güre'de bulunan Körfez Tatil Beldesi projesine ait olan 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Körfez Termal Devremülk fiyat!

Körfez Termal Devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. Körfez Tatil Evleri'nde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü'nün ihalesi Mart'ta!

Kütahya'da 510 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek Termal Tatil Köyü projesi Gediz Belediye Meclis Üyeleri'ne tanıtıldı. Projenin Mart ayında ihaleye açılacağı belirtildi.

Antalya ve Muğla'da yazlık fiyatları yüzde 22 arttı!

Bayram, tatil gibi dönemlerde kalabalık otellerde tatil yapmak istemeyen ya da tatilini yaz sezonuna yaymak isteyenler için yazlıklar farklı bir seçenek oluşturuyor. En çok talep gelen bölgelerde ise fiyatlar katlanıyor.

küçük otellerde tatil ücreti Haberi

küçük otellerde tatil ücreti

Küçük Oteller Derneği'nin, 34 farklı destinasyonda 300'e yakın üyesiyle gerçekleştirdiği anket sonucuna göre, 2014 yılının ilk 6 ayında, Avrupalı ve Amerikalı gezgin turistler, rotayı küçük otellere çevirdi. Türk misafirperverliğini en üst düzeyde kaliteli hizmetle sunan küçük otellerde, bu yılın ilk 6 ay doluluğunda, bir önceki yıla oranla %5 ile % 10 arasında artış yaşandı. Almanya, Belçika, İtalya, İsveç, Yunanistan. Amerika, Rusya, Japonya gibi dünyanın dört bir yanından turistler, daha samimi ve duygusal buldukları küçük otellere yöneldi. 


Doluluklar, yılın 2. yarısında da devam edecek 


Ramazan Bayramını yüksek doluluklarla geçiren küçük otelleri, 2014'ün 2. yansında da başarılı bir sezon bekliyor. İstanbul, Antalya, Alaçatı, Kapadokya, Bodrum gibi ülke genelindeki küçük otel yöneticileri, yılın 2. yansında da, Avrupa ve Amerika başta olmak üzere çeşitli ülkelerden...