02 / 05 / 2024

Küçükağa

Küçükağa

Küçükağa Su Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Kenan Taştekin tarafından kuruldu.

Altın piyasasında şok gelişme! Altına kota getirildi, kaçakçılık başladı!

Dün Hakkari'de 221 kilogram gümrük kaçağı külçe altın ele geçirildi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu ise altın ithalatının yasaklanmasının yanlış bir karar olduğunu söyleyerek  meydana gelen olayın buna bir örnek olduğunu söyledi. 

Marketler Ramazan’da kaça kadar açık? BİM, A101, ŞOK, Migros, CarrefourSA çalışma saatleri...

Ramazan’ın gelişi ile beraber temel gıda ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmek isteyenler özellikle sahur saatleri için marketlerin saatlerinde bir değişiklik olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Ramazan ayında marketler sat kaça kadar açık? Zincir marketlerin çalışma saatleri nasıl? İşte detaylar

İstanbul’dan kaçışa EYT göçü de eklendi, o bölgede arsa bulmak mucize oldu!

Kahramanmaraş merkezli felaketin ardından 7 büyüklüğünün üzerinde bir depremin beklendiği İstanbul’dan kaçışa bu kez de EYT göçü eklendi. Megakentten kaçanların çoğunun adresi olan bu bölgede fiyatlar adeta uçarken artık arsa bulmak mucize oldu.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Asgari ücret artışı yaşlılık maaşını da vurdu! Yaşlılık maaşı kaça çıktı? Yaşlılık maaşı kaç ayda bir alınır 2022?

Yaşlılık aylığı ne kadar oldu? Asgari ücret zammı, pek çok kişiyi etkilemektedir. Bunların başında yaşlılık aylığı alan kişiler gelmektedir. Peki Yaşlılık maaşı kaça çıktı? İşte detaylar!

28 Ekim kargo çalışıyor mu? 28 Ekim de kargolar kaça kadar açık?

28 Ekim kargo çalışıyor mu? 28 Ekim de kargolar kaça kadar açık? soruları 28 Ekim’e az bir zaman kala sorulmaya başladı. İşte araştırılan yanıtlar!

28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı?

28 Ekim’e sayılı saatler kala vatandaşlar, 28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Prefabrik ev temeli kaça mal olur 2022?

Prefabrik evlerin temelleri, normal betonarme yapılara göre farklılık göstermektedir. Peki Prefabrik ev temeli kaça mal olur 2022? İşte detaylar!

Manisa Kırkağaç TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Kırkağaç projesinde kaç adet konut yapılacak, Kırkağaç TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Kırkağaç 2022 ucuz konut projesi...

Balık sezonu açıldı! İstanbul Balık Hal fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, dip balık, diğer deniz ürünleri ve iç su balık çeşitlerinin 5 Eylül 2022 balık fiyatları açıklandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar ne kadar, kaç TL oldu? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Fındık fiyatlarında flaş gelişme! Fındık alım fiyatı açıklandı mı? Bugün fındık kaç lira? 29 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Fındık fiyatları, fındık hasadının başlamasına kısa süre kala en çok araştırılan konutlar arasında yer alıyor. Peki fındık alım fiyatı açıklandı mı? Bugün fındık kaç lira? 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

550 bin yoklama kaçağı merakla bekliyordu! 2022 bedelli askerlik ücreti dudak uçuklattı

Yarım milyonu aşkın yoklama kaçağı vatandaşa bedelli askerlik yapabilmesinin önü açılmıştı. Bedelli askerlik yapmayı düşünenler 2022 yılında ücretin kaç lira olacağını merak ediyordu. TÜİK’in enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından fiyat ortaya çıktı.

AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati!

AVM'ler bugün kaça kadar açık ve AVM'ler bugün açık mı sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gidecekler tarafından merak ediliyor ve aratılıyor. Peki AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati...

Küçükağa Haberi

Küçükağa


Küçükağa Su Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Kenan Taştekin tarafından kuruldu. 


Küçükağa Su Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.-Her türlü yer altı ve yer üstü su kaynakları açmak,kapamak, sondaj açmak veya açtırmak, her türlü şişeli veya şişesiz su satmak ve memba sularını ambalajlayıp pazarlamak, su tesisleri kurmak, su istasyonları açmak ve devir etmek, su ile ilgili malzemeleri almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı...