01 / 05 / 2024

Küçükbay Grup ticari proje

Küçükbay Grup ticari proje

Orkide Yağ markasının da bağlı bulunduğu Küçükbay Grup, 2013 yılında yüzde 30 büyüdü. Küçükbay, "Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projenin, bu yılın ikinci çeyreğinde başlaması söz konusu" dedi.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kinay ve Ersin Kinay ortaklığında kuruldu.

Bankalar muslukları kısınca ticari kredilerde sert düşüş yaşandı!

Bankaların artan maliyetler nedeniyle kredi iştahında yaşanan azalma rakamlara da yansıdı. Geçen hafta bireysel kredilerde 3,8 milyar TL, ticari krediler de 9 milyar TL azalış görüldü. KKM hesapları ise bir haftada 51,4 milyar TL yükselerek 2,4 trilyon TL'ye ulaştı.

Bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor: Döviz kuru kontrolü ve ticari kredilerde sorunlar!

Türkiye'de bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor, ticari kredilerde sorunlar yaşanıyor. Ekonomi yönetimi döviz kuru kontrolüne odaklanırken, kredi musluklarının kapanması işletmeleri zor durumda bırakıyor.

Ford Transit kamyonet fiyatları merak ediliyor! İşte Ford Transit 15 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Transit kamyonetin en büyük özelliği, ticari kullanım için tasarlanmış çok amaçlı bir araç olmasıdır. İşletmelerin, kargo şirketlerinin, inşaat firmalarının ve lojistik şirketlerinin yanı sıra, turizm ve hizmet sektörleri gibi farklı alanlarda da kullanılabilir. Ford Transit 15 Mart 2023 fiyat

TMSF dev şirketi elinden çıkarıyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nca (TMSF), Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 111 milyon 450 bin lira muhammen bedelle satışa sunuldu.

Konut kredisi faizleri 40 ayın zirvesini gördü! 3.15 puan yükseldi!

Ekonomi yönetiminin aldığı makroihtiyati önlemler ve düşük faiz politikası ticari kredi faizlerinde gözle görülür bir etkiye neden olsa da bireysel kredi faiz oranlarında aynı durum söz konusu olmadı. Özellikle konut kredisi faizinde ise son 40 ayın zirvesi resmen görüldü. İşte ayrıntılar...

Çarpıcı rapor: 2023’te küresel iflaslar artacak! Türkiye de dahil...

Allianz Trade’in Küresel İflaslar Raporu’na göre, küresel çapta ticari iflaslarda 2022 yılında yüzde 10, 2023 yılında ise yüzde 19 artış ön görüldü. Rapora göre Türkiye için 2019 yılındaki seviyelerinin üzerinde iflas tahmini yapıldı.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Otokar’ın Servis Günleri kampanyasında yüzde 20 indirim fırsatı!

Türkiye'nin öncü otomotiv şirketleri arasında bulunan Otokar’ın, kış mevsimi öncesinde ticari araç sahiplerinin merakla beklediği kazançlı "Servis Günleri" kampanyası başlıyor. İşte merakla beklenen kampanyanın detayları...

2 milyon kişiyi yakından ilgilendiren müjde! Emeklilik için artık o grup da kapsamda

Türkiye'de son dönemde en çok beklenen konular arasında yer alan EYT'de artık sona yaklaşıldı. EYT'nin Aralık ayında meclise gelip Ocak 2023'te yasalaşması beklenmekte. EYT ile ilgili son dakika haberleri de geliyor. Sayıları iki milyonu bulan staj mağdurları hakkında önemli bir gelişme oldu.

Merkez Bankası'ndan bankalara sınırlama getirecek yeni adım

Geçen ay ticari kredilere tavan faiz uygulaması getiren Merkez Bankası şimdi de kısa vadeli ticari kredilerin maliyetini yükselten bankalara başka bir sınırlama getirmeye hazırlanıyor.

Küçükbay Grup ticari proje Haberi

Küçükbay Grup ticari proje

Orkide Yağ markasının da bağlı bulunduğu Küçükbay Grup, 2013 yılında yüzde 30 büyüdü. Yağ ve plastik sanayisinden eğitime, medyadan inşaat sektörüne kadar birçok alanda faaliyet gösteren grup, 1,3 milyar lira ciro elde etti. Küçükbay Grup Yönetim Kurulu Başkam Ahmet Küçükbay, 2014'te yüzde 35'i aşan büyüme hedefine ulaşmayı planladıklarını söyledi. Küçükbay, "Hem ülke hem de kuruluş olarak önümüz açık, hedeflerimiz büyük" dedi. 

İzmir'e proje Sabit sermaye yatırımlarına ağırlık verdikleri 2013 yılını büyüme hedefleri açısmdan oldukça verimli geçirdiklerini dile getiren Küçükbay şöyle konuştu: "Grubumuz bünyesinde 2014'te inşaat kalitesi ve konseptiyle İzmir'e örnek olacak bir projenin startım vermeye hazırlanıyoruz. Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projenin, bu yılın ikinci çeyreğinde başlaması söz konusu. Gıda ve inşaat alanlarındaki yatırımlarımıza ağırlık vererek, ülkemizde ve dünyada...