28 / 04 / 2024

küçükbay grup

küçükbay grup

Yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırımla faaliyete geçen Avrupa'nın en modern yağ fabrikası, ekim ayında hizmete girecek. Şirket, bu fabrikayla Türkiye'nin yağ üretiminin yarısını karşılayacak kapasiteye ulaşacak...

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kinay ve Ersin Kinay ortaklığında kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

2 milyon kişiyi yakından ilgilendiren müjde! Emeklilik için artık o grup da kapsamda

Türkiye'de son dönemde en çok beklenen konular arasında yer alan EYT'de artık sona yaklaşıldı. EYT'nin Aralık ayında meclise gelip Ocak 2023'te yasalaşması beklenmekte. EYT ile ilgili son dakika haberleri de geliyor. Sayıları iki milyonu bulan staj mağdurları hakkında önemli bir gelişme oldu.

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kışla tarafından kuruldu.

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Kurt tarafından kuruldu.

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

ACY Şirketler Grubu 100 milyon TL ciro hedefliyor!

İnşaat, gayrimenkul, tarım-hayvancılık, turizm, dış ticaret, tekstil, halı ve filo kiralama sektörlerinde faaliyet gösteren ACY Şirketler Grubu, rotasını teknolojiye kırdı. Grup, bu yıl iki yeni teknoloji girişimini devreye alıp 100 milyon TL ciro hedefliyor.

Kemal Akar'ın cenazesi bugün defnediliyor!

Türkiye'de sosyal konutun öncü isimlerinden CHP eski Büyükşehir Grup Başkanı Kemal Akar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Levent Camii'nden kaldırılıp, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Kç Koç Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Kç Koç Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İzmir'deki FETÖ'ye finansal destek dava duruşması yapıldı!

İzmir 13. Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmaya, tutuklu sanıklar Küçükbay, Kavuk ve Sipahi, tutuksuz yargılanan Metehan Kavuk ile avukatları katıldı.

küçükbay grup Haberi

küçükbay grup


Küçükbay Grup'un güçlü markası Orkide Yağ, kalitesi ve sağladığı istihdamla ülke ekonomisinin gelişiminde önemli bir rol oynamaya devam ediyor. Orkide, Tekirdağ fabrikasında deneme üretimine başladı. Yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırımla faaliyete geçen Avrupa'nın en modern yağ fabrikası, ekim ayında hizmete girecek. Şirket, bu fabrikayla Türkiye'nin yağ üretiminin yarısını karşılayacak kapasiteye ulaşacak.


Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, Türkiye'nin en büyük 100 sanayi kuruluşu arasında yer aldıklarını, sürdürülebilir gelişim kapasitesine sahip öncü sanayi kuruluşları arasındaki yerlerini her gün biraz daha pekiştirdiklerini ve atılımlarını bu yönde yaptıklarını söyledi. Geçen yıl yüzde 20 büyüyerek konsolide bazda 1,1 milyar TL ciroya ulaştıklarını kaydeden Küçükbay, "Bu yılki 2 milyar TL ciro hedefimize hızla yaklaşıyoruz. Grup şirketlerimizden Reka A.Ş. bünyesinde Ekim 2013'te resmî törenle hizmete...