03 / 05 / 2024

küçükçamlıca satılık daire

küçükçamlıca satılık daire

8 bin 800 metrekare inşaat alanı üzerinde yer alan Çamlıca Masalı Konakları'nda villaların fiyatları 4 milyon 200 bin dolardan başlayıp, 4 milyon 350 dolara kadar yükseliyor...

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Türk Eğitim Vakfı'ndan Çamlıca'da satılık köşk!

Türk Eğitim Vakfı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da bulunan bahçeli ahşap köşkü satışa çıkardı. Söz konusu köşkün satış bedeli 16 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 3 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Üsküdar Küçük Çamlıca'da 17.5 milyon TL'ye satılık bina!

Üsküdar Küçük Çamlıca Mahallesi'nde bulunan bina, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından satışa çıktı. Taşınmazın satış bedeli 17 milyon 550 bin TL olarak belirlendi.

Çamlıca Sitesi ve Agena Park Konutları'nda 7.3 milyon TL'ye satılık 6 villa!

Büyükçekmece 2.İcra Dairesi, Büyükçekmece Çamlıca Sitesi ve Esenyurt'ta yer alan Agena Park Konutları'ndaki 6 villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık!

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Toplamda 164 adet konuttan meydana gelen proje 7 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Çamlık 360 Kurtköy satılık!

Çamlık 360 Kurtköy satılık daire tipleri arasında 2,5+1'dan 5+1,5'a kadar farklı seçenekler yer alıyor. Toplamda 540 adet bağımsız birimden oluşan projenin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Çamlıca Konutları Gaziantep fiyatları!

Çamlıca Konutları Gaziantep fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede yer alan konutlar açık artırma usulü ile satışa çıkıyor.

Bulvar Bağlıca Evleri satılık!

Elmaslar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplam 73 adet daire yer alıyor. Bulvar Bağlıca Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Çamlıca Mesa satılık konut!

2 ve 3 kattan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçiriliyor. Çamlıca Mesa satılık konut tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim!

Ev tiplerinin 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 40 tane dubleks daire bulunuyor. Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 216 402 11 15 olarak belirlendi.

Mesa Çamlıca satılık ev!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçirilen proje Mesa Mesken imzası ile inşa ediliyor. Mesa Çamlıca satılık ev tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

TOKİ Malatya Merkez'de 6 adet konut engelli vatandaşlara satılıyor!

TOKİ Malatya Merkez'de 6 adet konut engelli vatandaşlara satılıyor. Daire fiyatlarının 73 bin 309 TL'den başladığı projede 8 bin 797 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

küçükçamlıca satılık daire Haberi

küçükçamlıca satılık daire

Selimoğlu İnşaat imzası ile İstanbul Çamlıca'da yükselen Çamlıca Masalı Evleri, 2 farklı tipte 11 villadan meydana geliyor. Projede son 4 villanın satışına devam ediliyor.


Teslimlerinin 2013 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan Çamlıca Masalı Villaları'nda,  konut sahip olabilmek için yüzde 25 peşinat veriliyor. Geri kalan tutar banka kredisi ile vadelendiriliyor.


Çamlıca Masalı projesinin örnek daire görüntüleri için tıklayınız!


8 bin 800 metrekare inşaat alanı üzerinde yer alan Çamlıca Masalı Konutları'nda; villaların fiyatları 4 milyon 200 bin dolar ile 4 milyon 350 dolar arasında değişiyor.


Çamlıca Masalı'nın satış temsilcisi projeyi anlatıyor!



İstanbul Çamlıca Masalı Villaları'nın sosyal alanları arasında; her villaya ait yüzme havuzu,  fitness center, Türk hamamı, sauna, spor alanları bulunuyor.



Çamlıca Masalı Konutları'nda yer alan villaların alanları 850 metrekare ile 920 metrekare arasında değişiklik gösteriyor....