03 / 05 / 2024

Küçükçekmece Avcılar arası kapanacak

Küçükçekmece Avcılar arası kapanacak

Alt geçit çalışmaları sebebiyle Küçükçekmece Avcılar arası 10 gün kapatılıyor...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy canlı yayında tek tek açıkladı! İşte İstanbul'un ilçe ilçe risk haritası!

Beklenen büyük İstanbul depreme ilişkin önemli değerlendirmeler yapan Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar, Zeytinburnu, Esenler, Bağcılar, Fatih, Beylikdüzü, Bakırköy, Güngören'in zemininin kötü olduğunu söyleyerek, Anadolu yakasının genel olarak sağlam olduğunu dile getirdi.

Avcılar'da Marmara Depremi'nin 22. yılında 1500'üncü bina yıkıldı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi nedeniyle hasar alan İstanbul Avcılar'da hasar gören 1500'üncü binanın yıkımı gerçekleşti.

Avcılar'da 13.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Küçükçekmece 4. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firüzköy Mahallesi, 5926 parselde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 536 bin 177 TL'ye satıyor...

Halkalı Çerkezköy Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Halkalı-Çerkezköy Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi kapsamında Küçükçekmece, Avcılar, Başakşehir, Arnavutköy, Büyükçekmece, Çatalca, Silivri ve Çerkezköy'de yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Küçükçekmece'de 13.5 milyon TL'ye icradan satılık adak satış yeri ve depo!

T.C. Küçükçekmece 4. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firüzköy Mahallesi, 0 ada 5926 parselde yer alan adak satış yerini ve depoyu 13 milyon 536 bin 117 TL'ye satıyor...

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Avcılar'da yaşayan vatandaşların yıkım korkusu! 

Avcılar'da kentsel dönüşüm ile yıkılan binanın yanındaki apartmanda yaşayan vatandaşlar, sallandıklarını dile getirerek dışarı çıktı. Korku içerisinde olduklarını söyleyen vatandaşlar belediyeye şikayette bulundu. 

Avcılar'da hasarlı binalar yıkılıyor!

Avcılar'da 1999 yılında meydana gelen Gölcük depreminde hasar gören yapılar yıkılıyor. Tahliye kararı alınan binaların doğalgaz, elektrik ve suları kesildi.

Avcılar'daki kentsel dönüşümde 'çürük raporu' tartışması!

Deprem riskini azaltmak için başlatılan dönüşüm atağında Avcılar'da sorun çıktı. 6 bin TL'yi cebinden ödeyip çürük raporu alan bazı müteahhitlerin, deniz gören binalarda hak sahiplerini 3'te 2 çoğunlukla korkuttuğu belirtildi.

Kemal Kılıçdaroğlu Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar'da kentsel dönüşüm bölgesinde incelemeler yaptı.

Büyükçekmece içme suyu havzasındaki kaçak yapılar yıkıldı!

İstanbul Büyükçekmece Göl'ünde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti.

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Küçükçekmece Avcılar arası kapanacak Haberi

Küçükçekmece Avcılar arası kapanacak

Avcılar'da alt geçit çalışmaları nedeniyle D-100 karayolunun Küçükçekmece Avcılar arası 10 gün süreyle kapatılacak.


10 gün sürmesi beklenen çalışmalarda Küçükçekmece Avcılar istikametindeki trafik, 3 şerit olarak yanyola...