09 / 05 / 2024

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı

Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası, Küçükçekmece Belediye Başkanlığı binasının temeli 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü atılıyor

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı konut imarlı 2 arsayı satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından 2 adet konut imarlı arsa satış ihalesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Ankara'nın göbeğinde 5 gayrimenkul satılacak! Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın bu fırsatı kaçmaz!

Ankara İli Belediye Başkanlığı, Ankara; Çankaya, Gölbaşı ve Yeni Mahalle'de yer alan 5 konut için satış ihalesi düzenliyor.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Küçükçekmece Belediyesi'nden 13.1 milyon TL'ye satılık 30 konut!

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından 33 adet konut 13 milyon 142 bin 750 TL bedelle satışa çıkarıldı. İhale 1 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Büyükçekmece Belediyesi'nden 18.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Karaağaç Mahallesi'nde bulunan taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 18 milyon 620 bin 800 TL olarak belirlendi. 

Büyükçekmece'de 3.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 3 milyon 111 bin 64 TL bedelle satışa çıkardı. 

Büyükçekmece'de satılık gayrimenkul 3.1 milyon TL'ye!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 3 milyon 111 bin 64 TL bedelle satışa çıkardı.

Büyükçekmece'de 7.1 milyon TL'ye düğün salonu inşaatı ihalesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Ulus Mahallesi üzerinde bulunan düğün salonu yapım işini ihale ediyor. İhale bedeli ise 7 milyon 153 bin 376 TL olarak belirlendi. 

Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay kazandı...

Küçükçekmece'de 62.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı İstasyon Mahallesi'nde yer alan konut+ticaret imarlı arsa ihale ile satışa sunuluyor...

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Haberi

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı
Küçükçekmece Belediyesi'nin 'Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası' olma özelliğini taşıyan başkanlık binasının temeli 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü saat 15:00'de Küçükçekmece Halkalı Meydanı'nda atılıyor. 


www.kucukcekmece.bel.tr


444 4...