30 / 04 / 2024

Küçükçekmece eski Belediye Başkanı

Küçükçekmece eski Belediye Başkanı

SPK’nın izin vermesiye gayrimenkulde ‘fon’ hareketliliği başladı. EYG’den sonra 24 Gayrimenkul de yeni bir fon kuruyor. SPK’da 50’den fazla başvuru bulunuyor.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece ​eski devlet hastanesi yıkılıyor!

Büyükçekmece sahilinde yer alan eski devlet hastanesi ekonomik ömrünü tamamladığı için yıkılıyor. 

Büyükçekmece Şenol Güneş Stadyumu gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatlarıyla eski tribünü yıkılan, yerine yeni ve modern tribün yapımı çalışmalarına başlanan Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda sona gelindi.

Akçakoca'daki eski belediye binası tamamen yıkıldı!

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm kapsamında yürütülen çalışmalarda eski belediye binası tamamen yıkıldı.

Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'de dönüşüm başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, şehrin CHP'li belediyeleri Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'nin bazı mahallelerinde kentsel dönüşümün önünü açan imar planlarını onayladı.

Büyükçekmece'ye eğitim ve araştırma hastanesi şart!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece’deki hastanelerden birinin mutlaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapılması talebini yineledi. Akgün, “Belki de ikisi birleştirilir ve tek elden Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmet verir” ifadelerini kullandı.

Hasan Akgün: 2017 Büyükçekmece'nin yılı olacak!

Büyükçekmece Belediye Meclisi, Aralık ayı meclis toplantısının ikinci oturumunu gerçekleştirerek bu yılın meclis çalışmalarını sonlandırmış oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Meclisimiz açısından 2016 yılını değerlendirirsek, çok başarılı bir yıl geçirdik" dedi.

Büyükçekmece'de 4.4 milyon TL'ye düğün salonu yaptırılacak!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece Ulus Mahallesi'nde düğün salonu yaptırıp, 15 yıllığına irtifak ve intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 4 milyon 414 bin 429 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'deki Albatros arazisinin ihalesi 13 Aralık'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi ihale edilecek. Yaklaşık 30 bin metrekarelik alanın satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'deki Albatros arazisi 5. kez satışa çıkıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi 5. kez ihale edilecek. Yaklaşık 30 bin metrekarelik alanın satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Küçükçekmece Belediyesi'nin 2017 bütçesi 465 milyon TL!

Küçükçekmece Belediye Meclisi, ekim ayının 3. oturumunda 2017 yılı performans programı ve bütçesini görüşerek karara bağladı.

Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon TL'ye ihale ediliyor!

Mülkiyeti Büyükçekmece Belediye Başkanlığı'na ait olan Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon 199 bin TL bedelle 15 yıl süreyle irtifak ve intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle işletilme hakkı ihale edilecek.

Büyükçekmece Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye düğün salonu ihalesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı Büyükçekmece Ulus Mahallesi, 221 ada 2 parsel üzerindeki Düğün Salonunu 15 yıl süreyle irtifak ve intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle işletilme ihalesi gerçekleştirilecek.

Küçükçekmece eski Belediye Başkanı Haberi

Küçükçekmece eski Belediye Başkanı

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) yaklaşık 2 yıl önce gayrimenkul yatırım fonları kurulmasına ilişkin hukuki alt yapıyı hazırlamasının ardından gayrimenkulde ‘fon’ dönemi başlıyor. Özellikle yabancı yatırımcıların devlet garantisi istemesi, vergi avantajı sağlaması gibi  nedenlerle  gayrimenkul yatırım fonlarına ilgi artıyor. 

ABD’de 150 milyar dolar, Avrupa’da da 100 milyar büyüklüğe ulaştığı tahmin edilen gayrimenkul yatırım fonları, SPK’nın tebliğinin ardından Türkiye’de yeni yeni ortaya çıkmaya başladı. İlk kuruluş iznini KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik’in şirketi EYG alırken,  24 Gayrimenkul’den de bir hamle geldi. Ak Portföy, Propa İnşaat, Albara Türk, Kuveyt Türk’ün de portföy yönetim şirketi kurmak için çalışmaları bulunuyor. SPK’da izin bekleyen 50’den fazla başvuru var.

Küçükçekmece eski Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ın ortak olduğu şirket, 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) ismiyle SPK’dan kuruluş ve...