03 / 05 / 2024

Küçükçekmece Hobi Bahçesi

Küçükçekmece Hobi Bahçesi

Küçükçekmece Belediyesi tarafından organik tarımı teşvik etmek amacıyla Atakent’te hayata geçirilen ve büyük ilgi gören Hobi Bahçesi yeni sahiplerini arıyor. Başvurular, 23 Eylül’de sona erecek ve yapılacak kurayla parsellerin yeni sahipleri belli olacak.

Milli Emlak'tan 17 bin T'ye arsa, 18 bin TL'ye hobi bahçesi almak mümkün! Hem de tam 43 ilde!

Milli Emlak, atıl durumda bulunan hazine arazilerini ekonomiye kazandırmak için 43 ilde yer alan arsaları ve hobi bahçelerini satışa çıkardı. Mülkiyeti hazine adına kayıtlı olan bu arsalar, metrekare fiyatı dahil olmak üzere sadece 17 bin TL'ye, hobi bahçesi ve bağ bahçe olarak kullanılabilecek arsa

Kırklareli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor...

Kahramanmaraş Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen Kahramanmaraş Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde sona gelindi...

Kayseri Millet Bahçesi 20 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Millet Bahçesi projesinin ihalesini 20 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

Ağrı Millet Bahçesi 24 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ağrı Millet Bahçesi projesinin ihalesi 24 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Manisa Şehzadeler Millet Bahçesi ihalesi 17 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Şehzadeler Millet Bahçesi ihalesini 17 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Kırklareli Pınarhisar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar Millet Bahçesi projesinin ihalesini 24 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Kırşehir Mucur Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Yenice Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırklareli Merkez Millet Bahçesi 21 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Merkez Millet Bahçesi projesini 21 Aralık 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Kocaeli Körfez'e millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Kocaeli Körfez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Küçükçekmece Hobi Bahçesi Haberi

Küçükçekmece Hobi Bahçesi


Atakent Mahallesi’nde bulunan hobi bahçesi parsellerinin yeni kullanıcılarını belirlemek için başvurular başladı. Hobi bahçesi, şehir hayatının yapaylığından uzaklaşmak isteyenler için son yılların en önemli alternatiflerinden biri. Özellikle doğayla baş başa zaman geçirmek isteyenler, hobi bahçelerine büyük ilgi gösteriyor.


Son başvuru 23 Eylül


Yeşili bir yaşam biçimine dönüştürmek niyetinde olanlar, Küçükçekmece Belediyesi Hobi Bahçesi’ne ikametgah belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, sabıka kaydı ile başvurularını Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden gerçekleştirebiliyor. Başvurular, 23 Eylül’de sona erecek ve yapılacak kurayla parsellerin yeni sahipleri belli olacak.


Engelliler unutulmadı


Küçükçekmece Belediyesi, 40 metrekarelik parsellerden oluşan 266 adet bahçede, Küçükçekmecelilere kendi yetiştirdikleri sebze ve meyveleri sofralarına götürme imkânı sağlıyor. Hobi bahçelerinde engelli vatandaşlar da unutulmadı. Tüm parsellerden 11 adedi engelli vatandaşlar için özel olarak yükseltilmiş ekim alanları şeklinde tasarlanmış. Engelli vatandaşlar,...