04 / 05 / 2024

küçükçekmece la vie istanbul teslimleri

küçükçekmece la vie istanbul teslimleri

Kendi kendine yetebilen butik bir aile projesi olan ‘LaVie İstanbul’da yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanılarak düşük taksit imkanlarıyla da ev sahibi olunabiliyor...

Küçükçekmece'de bir milyon metrekarelik alan imara açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yargının İstanbul Küçükçekmece Gölü kıyısındaki bir milyon metrekarelik bölgenin yapılaşmaya açılmasına ilişkin ‘iptal’ kararını yok saydı. Planla dev arazi imara açıldı. 

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Büyükçekmece yatay yapılaşmada örnek ilçe!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yaz aylarında İstanbul'un en çok rağbet gören Büyükçekmece sahilinde incelemeler yaptı.

Küçükçekmece’ye 5 metro hattı gelecek!

Binali Yıldırım, Küçükçekmece’ye ilişkin projelerini sıraladı: Kanal İstanbul’la küresel güç olacağız. Yeşille maviyi buluşturacağız. İlçeye 5 adet metro hattı daha kazandıracağız diye açıklama yaptı.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Büyükçekmece'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un en önemli su havzasını barındıran Büyükçekmece'de kaçak yapılaşma hızla artıyor. Bölgede, kaçak yapılaşmaya karşı mücadele başladı.

Avcılar-Büyükçekmece turizm hattı oldu!

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

Küçükçekmece LaVie İstanbul’da teslimler başlıyor!

Küçükçekmece’de hayata geçirilen ‘LaVie İstanbul’da teslimler başladı. Yeni yıla butik konseptiyle komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefleyen ‘La Vie İstanbul’dan daire sahibi olarak girmek isteyenler için fiyatlar ise 225 bin TL’den başlıyor.

Büyükçekmece Demir La Vida Evleri teslim tarihi!

Büyükçekmece Demir La Vida Evleri projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 400 TL seviyesinde. Projede yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Büyükçekmece kentleşmede Avrupalı gibi davrandı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yaptığı açıklamada Büyükçekmece'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermediklerini, kentleşmede Avrupa kriterlerinin göz önünde bulundurulduğunu belirtti

La Vie İstanbul Küçükçekmece satılık!

La Vie İstanbul Küçükçekmece satılık dairelerin fiyatları 217 bin TL'den başlıyor. ANF Proje Ortaklığı'nın La Vie İstanbul projesinde 5 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor...

Büyükçekmece Albatros Parkı'nda sular durulmuyor!

İstanbul Büyükçekmece’de sahile yakın 30 bin metrekare yeşil alan belediye ile bölge halkının arasını açtı. Bölge halkı ve STK’lar ‘yeşil alanda yapılaşma olmasın’ derken, belediye ise ‘mülk bizim, otel ve rezidans yapacağız’ diyor.

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece’ye 200 milyonluk otel!

İstanbul'’un artan turizm potansiyelinden yola çıkan Demir İnşaat, Büyükçekmece’de inşa ettiği Demir La Vida projesi içindeki 5 yıldızlı otel için 200 milyon lira yatırım yapılacak.

küçükçekmece la vie istanbul teslimleri Haberi

küçükçekmece la vie istanbul teslimleri

ANF Proje Ortaklığı tarafından inşa edilen LaVie İstanbul projesinde teslimler başladı. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de yükselen proje 7 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Kendi kendine yetebilen butik bir aile projesi olan ‘LaVie İstanbul’da 21 adet 1 oda 1 salon, 73 adet 2 oda 1 salon ve 15 adet 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


LaVie İstanbul Küçükçekmece Evleri 3 blokta 109 daire ve 5 ticari üniteden meydana geliyor. Projede basketbol-voleybol sahası, yürüyüş parkuru, açık-kapalı havuz, fitness, sauna, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu gibi sosyal alanlar mevcut. 

LaVie İstanbul Küçükçekmece güncel fiyat!

LaVie İstanbul’da 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 225 bin TL’den başlıyor. Yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanılarak düşük taksit imkanlarıyla da ev sahibi olunabiliyor.


Proje lokasyon olarak  Sefaköy...