29 / 04 / 2024

Küçükçekmece meydan projesi

Küçükçekmece meydan projesi

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz projelerin startını, İlçe Kaymakamı Harun Kaya, İlçe Müftüsü Mustafa Temel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut ve muhtarlar ile birlikte düğmeye basarak verdi.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için harekete geçti. Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor... 

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki projesi için ruhsat başvurusu yaptı!

Sinpaş GYO'nun İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi 13222 ve 13223 parsellerin imar uygulama işlemleri tamamlandı. Hazırlanan mimari proje için Küçükçekmece Belediyesine ruhsat başvurusunda bulunuldu.

İzmir Balıkçılar Meydanı projesi için yeni inceleme!

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde eksik incelemelerde bulunulduğu nedeniyle Büyükşehir’in 3 bürokratına verilen ‘soruşturmaya yer yoktur’ kararı bozuldu.

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı'nın hali içler acısı!

CHP’li İzmir Büyükşehir, Kemeraltı’nda bulunan Balıkçılar Meydanı Projesi fiyaskoyla sonuçlandı. Sözde yeni biten imalatlar dikkatleri çekti.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Küçükçekmece meydan projesi Haberi

Küçükçekmece meydan projesi


Küçükçekmece Belediyesi projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu projelerden birinin daha temeli bugün atıldı. Sefaköy Anadolu Sokak'ta yer alan Sultanmurat Meydan Düzenlemesi, Kapalı Pazar Yeri ve Yeraltı Otoparkı projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.


TÖRENE YOĞUN KATILIM


Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, 5.700 metrekare alanda gerçekleştirilecek olan projelerin startını, İlçe Kaymakamı Harun Kaya, İlçe Müftüsü Mustafa Temel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut ve muhtarlar ile birlikte düğmeye basarak verdi. Törene Küçükçekmeceliler de yoğun ilgi gösterdi.


"BİZİM LÜTFUMUZ DEĞİL, GÖREVİMİZ"


Törende konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, bu yeni yatırımın Sultanmurat ve Fevzi Çakmak Mahalles'ne hayırlar getirmesini temenni ederek, ilçede yapılacak olan diğer projeleri vatandaşlarla paylaştı. Karadeniz," Kapalı pazar yerlerimizle ilçemiz daha modern bir görünüme kavuşacak. Sokak arasındaki pazar yerleri ilçemize yakışmıyor. Pazarcı esnafımız...