23 / 07 / 2024

Küçükçekmece Meydanı projesi

Küçükçekmece Meydanı projesi

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Küçükçekmece Gölü çevresinde ikamet eden Fatih Mahallesi sakinleriyle biraraya gelerek, bölgede gerçekleştirilecek olan dönüşümü konuştu

Büyükçekmece'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi "Ihlamur Konakları" hayata geçiyor!

Büyükçekmece'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Ihlamur Konakları" projesi hayata geçiriliyor. Bugüne kadar 15 kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdiklerini belirten Beyaz Group Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Beyaz ST İnşaat Yapı & Malzeme dergisine yorumlar yaptı.

Büyükçekmece'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi için start verildi! Ihlamur Konakları ön talep topluyor!

Büyükçekmece’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olarak planlanan Ihlamur Konakları projesi hayata geçiyor.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için harekete geçti. Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor... 

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki projesi için ruhsat başvurusu yaptı!

Sinpaş GYO'nun İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi 13222 ve 13223 parsellerin imar uygulama işlemleri tamamlandı. Hazırlanan mimari proje için Küçükçekmece Belediyesine ruhsat başvurusunda bulunuldu.

İzmir Balıkçılar Meydanı projesi için yeni inceleme!

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde eksik incelemelerde bulunulduğu nedeniyle Büyükşehir’in 3 bürokratına verilen ‘soruşturmaya yer yoktur’ kararı bozuldu.

Küçükçekmece Meydanı projesi Haberi

Küçükçekmece Meydanı projesi

6306 sayılı yasa kapsamında afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkında kanun ve uygulama gereği, Küçükçekmece ilçesi Fatih Mahallesi Küçükçekmece Meydanı ve çevresinin riskli alan ilan edilmesine ilişkin, mahalle sakinleriyle dönüşüm bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Avrasya Bir Vakfı'nda düzenlenen toplantıya, Başkan Yeniay'ın yanısıra Başkan Yardımcıları, Ak Parti İlçe Başkanı Temel Karadeniz, mahalle muhtarı Ahmet Yeşilyurt, Avrasya Bir Vakfı Genel Başkanı Şaban Gülbahar ve vatandaşlar katıldı.

'MEYDAN, CAZİBE NOKTASI HALİNE GELECEK'

Bölgenin dönüştürülmesine ilişkin plan proje ve çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanı Aziz Yeniay, toplantıda Küçükçekmece Meydan ve çevresi için hayata geçirmeyi düşündükleri dönüşüm planını vatandaşlara anlattı. 'Burada dönüşüm tamamlandıktan sonra tarihe imza düşmüş olacağız. ' diyerek, projeyi tanımlayan Yeniay, hedeflerinin yılda 1, 2 milyon insanın ziyarete geldiği, kafeler ve restaurantların, sergi salonlarının yer...