27 / 09 / 2024

Küçükçekmece son haberler

Küçükçekmece son haberler

Kanarya Mahallesi'nde bulunan Dr.Sadık Ahmet Caddesi üzerinde meydana geldi. Temeli atılan inşaat alanının yanından geçen yoldaki asfaltta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çökme meydana geldi.

KİPTAŞ Küçükçekmece projesinde son dakika! Özfeza Sitesi’nde hak sahiplerinden daireleri teslim alınıyor!

Yeni projeler için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ’ın Küçükçekmece projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt, yaptığı paylaşımda Özfeza Sitesi E Blok'ta hak sahiplerinden dairelerini teslim almaya başladıklarını söyledi.

Büyükçekmece'deki sahte villalar davasında son durum! Tahliye edilen sanık yeniden tutuklandı!

İstanbul Büyükçekmece'de yaklaşık olarak 8 milyar 630 milyon Türk Lirası değerindeki toplamda 144 villanın sahte rapor ve rüşvetle inşa edildiği iddiasına ilişkin dava kapsamında tahliye edilen sanık, yeniden tutuklandı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Sefaköy-Küçükçekmece-Avcılar-Beylikdüzü-Büyükçekmece-TÜYAP Metrosu ne aşamada? İBB Başkanı İmamoğlu açıkladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, projesi bakanlıkça onaylanan ve kredisi hazırlanan Sefaköy-Küçükçekmece-Avcılar-Beylikdüzü-Büyükçekmece-TÜYAP Metrosu’yla ilgili son dakika açıklamalarda bulundu.

Büyükçekmece’deki ölüm villaları soruşturmasında son dakika: 23 şüpheliye dava açıldı!

İstanbul Büyükçekmece'de temelsiz 144 villadan meydana gelen 8.5 milyar Türk Lirası değerindeki lüks siteye rüşvet karşılığı ruhsat verdiği belirlenen CHP'li belediye hakkında soruşturma tamamlandı. İşte detaylar...

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Büyükçekmece'de deprem hazırlığı: 3 bin bina dönüşecek! 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde son 10 senede 1052 bina yıkıldı. Dönüşüm çalışmaları kapsamında 138'i acil olacak şekilde 3 bin binanın dönüştürülmesi planlanıyor...

Milli Emlak Küçükçekmece'de 800 bin TL'ye konut hissesi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eylül ayı ihale ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Küçükçekmece'de konut hissesi satıyor. 

Milli Emlak'tan Küçükçekmece'de 850 bin TL'ye satılık konut hissesi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü bu ayki ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak İstanbul Küçükçekmece'de konut hissesi satıyor. 

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Küçükçekmece'de korku dolu anlar! 3'üncü katın balkonu çöktü!

Küçükçekmece'de 5 katlı binanın 3'üncü katındaki dairenin balkonu çöktü. Çökme anından 30 saniye önce kaldırımdan geçen kadın son anda kurtuldu.

Büyükçekmece'de 4 bina yıkıldı!

Türkiye'de son dönemde peş peşe yaşanan depremler kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. İstanbul Büyükçekmece'de 4 bina yıkıldı...

Büyükçekmece ve Arnavutköy'deki tarım alanları moloz çöplüğüne döndü!

Mega kent İstanbul'da 14 hafriyat döküm sahası var fakat bazı inşaat şirketleri para ödememek için molozları, döküm alanına değil adeta doğaya bırakıyor. Bunlara son örnek Büyükçekmece ve Arnavutköy.

Küçükçekmece son haberler Haberi

Küçükçekmece son haberler


Küçükçekmece'de, kazılan inşaat temelinin bitişiğinde bulunan yolun bir kısmında dün gece çökme meydana geldi.


Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 03:30 sıralarında, Kanarya Mahallesi'nde bulunan Dr.Sadık Ahmet Caddesi üzerinde meydana geldi. Temeli atılan inşaat alanının yanından geçen yoldaki asfaltta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çökme meydana geldi. Bu sırada, park halinde bulunan toplam 4 araç da oluşan çukura düştü. Yaklaşık bir metrelik çukura düşen araçlar halat bağlanarak çekici yardımıyla kurtarıldı. Belediye ekipleri, çöken asfaltın çevresini şeritle kapattı. Oluşan çukurun içine düşen araç sahiplerinden Alemdar Çölgeçen, “Yağmurun da etkisiyle yolda çökme meydana geldi. 4 araç da oluşan çukurun içine düştü. Araçları kurtaramadık. Daha sonra çekici yardımıyla araçlar çıkarıldı" dedi. Olayda can kaybı yaşanmazken, çöken yolla birlikte oluşan çukura düşen araçlarda...