25 / 07 / 2024

Küçükçekmece trafik kazası

Küçükçekmece trafik kazası

Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle asfalt çöktü. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle çöken asfalta düşen iki araçta hasar oluştu. Araçlar da çekici yardımıyla bulundukları yerden çıkarıldı.

Büyükçekmece'de inşaat kazası: 1 yaralı!

İstanbul Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başlanılan binada bir işçi çatı katından asansör boşluğuna düştü. Hastaneye götürülen işçinin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirlendi. 

Sarıyer-Büyükçekmece arasına 100 kilometrelik tünel ağı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Yıldırım, trafik soruna kökten çözüm üretecek projesini açıkladı. Buna göre, Sarıyer ile Büyükçekmece arasında 100 kilometrelik tünel ağı kurulacak.

Büyükçekmece'ye metrobüs müjdesi!

Tepecik Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Büyükçekmece'de ulaşım ve trafik sorununu çözeceklerini açıkladı.

Küçükçekmece'nin otopark sorunu çözülecek mi?

"Ulaşım üssü” sloganıyla yola çıkılan Küçükçekmece ilçesi trafik konusunda sınıfta kalacağa benziyor. Bölgeden geçmesi planlanan havaray ve metro istasyonlarının trafiği rahatlatıcı etkisi konusunda vatandaşlar düşünceli.

Küçükçekmece Meydan'a yeni düzenleme!

Küçükçekmece Belediyesi, Çekmece Meydan çevresinde oluşan trafik yoğunluğunu önlemek ve bölgeye rahat bir nefes aldırmak amacıyla mevcut yolu, üç şeride çıkaracak. Böylece yol genişletilerek, trafik sorunu ortadan kalkacak.

Vasip Şahin: Küçükçekmece yeni projelerle gelişecek!

İstanbul Valisi Vasip Şahin’in Küçükçekmece’deki mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, ilçenin; ulaşım, trafik, eğitim, spor, alt yapı ve üst yapı alanındaki yeni projeleri konuşuldu.

Küçükçekmece’ye vizyon katacak projelerin temeli atıldı!

Küçükçekmece’de zeminaltı otoparkı ve pazar yeri çevre düzenlemesinin temelini atan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, planladıkları 3 ayrı metro hattının ilçenin trafik sorununu kökünden çözeceğini söyledi.

Büyükçekmece'de yeraltı çöp konteynerleri yaygınlaştırılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi'nin sokağa çöp bırakma devrini sona erdiren projesi, 5 kata yakın yakıt tasarruf sağlayarak hem çevre sağlığına olumlu etki yaptı, hem de Büyükçekmece caddelerinde trafik yoğunluğunu azalttı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Mahmut Tankut Kışlalı trafik kazasında öldü!

İnşaat Yüksek Mühendisi Mahmut Tankut Kışlalı, 17 Haziran 2012 Pazar günü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kışlalı'nın cenazesi, 18 Haziran Pazartesi günü Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek

Büyükçekmece'de Tepecik Atatürk Caddesi artık tek yön!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Atatürk caddesinden Çatalca yolundan meydana gidiş istikametine tek yön çalışması başlattı. Belediye Başkanı Akgün, "Belli saatler aralıklarında trafik yoğunlaşmalarından dolayı birçok tehlike yaşanıyordu" dedi

Panora 365 Büyükçekmece'de 1 milyon 150 bin TL'ye 5+1 dubleks!

Büyükçekmece'de kurulan Zigana Panora 365 projesi kapsamında 3+1 bahçe katları, 4+1 ve 5+1 dubleks konutlar yer alıyor. Projedeki konutların teslimatları 12 ay sonra gerçekleştirilecek...

Büyükçekmece Pelican Evlerinde 48 ay vade, sıfır faizle! Son 37 konut!

İnşaat alanı 75 bin metrekare olan PelicanHill Büyükçekmece, bloklar farklı isimler ile birbirinden ayrılıyor. Blokların isimleri şöyle; Verona, Siena, Mesina, Coruna, Lerida, Almonte, Sevilla, Capri, Granada, Vittoria ile Valencia

Büyükçekmece Mimar Sinan'da icradan satılık arsa! 3 milyon 259 bin TL'ye!

Büyükçekmece 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Büyükçekmece ilçesi Mimar Sinan köyünde 2.607,21 metrekare arsayı 3 milyon 259 bin 12,50 TL muhammen bedel ile satışa çıkardı. Arsanın satışı 15 Kasım 2011 Salı günü 15:20-15:30 saatleri arasında yapılacak

Küçükçekmece trafik kazası Haberi

Küçükçekmece trafik kazası

Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle çöken asfalta düşen iki araçta hasar oluştu.


Alınan bilgiye göre, kentte etkili olan sağanak nedeniyle Küçükçekmece'de İnönü Mahallesi'nde asfalt çöktü. Oluşan çukura düşen iki araçta ise hasar meydana geldi. 


Sabah saatlerinde Sevim Sokak'ta müşteri almaya gittiğini anlatan 34 TEU 71 plakalı taksi sürücüsü Ziya Yalınız, çukuru göremediği için kazanın meydana geldiğini söyledi.


Yozgat Sokak'ta 34 ZR 2273 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Ömer Cansever de camiye gittiği sırada çukura düştüğünü belirtti.   


Çökme nedeniyle trafik ekipleri güvenlik şeridi çekerek, yolu trafiğe kapattı. Araçlar da çekici yardımıyla bulundukları yerden...