18 / 07 / 2024

Küçükçekmecede asfalt mı çöktü

Küçükçekmecede asfalt mı çöktü

Kanarya Mahallesi'nde bulunan Dr.Sadık Ahmet Caddesi üzerinde meydana geldi. Temeli atılan inşaat alanının yanından geçen yoldaki asfaltta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çökme meydana geldi.

Melih Gökçek: Asfaltı kullanan para ödemeli!

Belediyelerin topladığı asfalt parasıyla ilgili yeni bir öneri getiren Melih Gökçek, “Asfaltı kullanan, para ödemeli. Araç kullanan her ay 15 TL asfalt kullanım bedeli öderse, bu hiç kimseye dokunmaz” dedi.

Doğan Tugay'dan Marmaris köylerine imar müjdesi!

Doğan Tugay'dan Marmaris köylerine imar müjdesi geldi. AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Doğan Tugay, köylülerin yılladır yaşadığı imar sorununu çözdüklerini açıkladı ve ilgili kurumların aldığı kararı köylülerle paylaştı.

Koç Holding, bu yıl 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuşan Sabancı Holding Ceo'su Kurtul, politik istikrarın sağlanması halinde önlerinin açık olduğunu belirtirken, Koç Holding Ceo'su Durak da, bu yıl 2 milyar dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi.

İzmir Yeni Kıyı Tasarım Projesi seyir teraslarıyla dikkat çekiyor!

Yeni kıyı tasarım projesi kapsamında Birinci Kordon 'da yenilen kaldırımlarda özgürce yürüyen, buralarda Körfez manzarasını seyredip, hatıra fotoğrafı çektiren İzmirliler, burasının yeni halinin keyfini çıkarıyor.

Kömürlük ortak alan mıdır?

Apartmanlarda ve diğer şekillerde kullanılan binalarda yer alan kömürlük alanları, bağımsız bölüm olarak değerlendirilmiyor. Buna göre kömürlük ortak alan mıdır? Kömürlük alanının kaç metrekare olması gerekiyor?

Riskli alanda bulunan sağlam binalar yıkılır mı?

6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu esasları gereğince riskli olarak tespit edilen alanlarda yer alan riskli binalar yıkılıyor. Peki, riskli alanda bulunan sağlam binalar yıkılır mı? İşte yanıtı...

Enar Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enar Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Soner Akın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Mart'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Gökdeniz Sokak'ta kuruldu.

Lütfi Elvan: 10 yılda ulaşım sektöründe 166 katrilyon liralık yatırım yaptık!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı çeşitli ziyaretlerde bulunmak için geldiği Köse ilçesinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada Türkiye'de son 10 yılda ulaşım sektöründe 166 katrilyon liralık yatırım yaptıklarını vurguladı.

Şahap Kıvılcım: Gayrimenkul ve arsaya yatırım yapın!

Bursa'nın çok hızlı gelişen ve yakın gelecekte büyük yeniliklere gebe bir şehir olduğunu belirten Şahap Kıvılcım, "Şu anda en iyi yatırım arazi ve gayrimenkul" dedi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Asma Bahçeler'i inceledi!

Tanyer İnşaat tarafından Narlıdere’de yapılan “ Asma Bahçeler ” projesinin şantiyesi ve örnek dairesinde Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü 2' nci sınıf öğrencileri inceleme yaptı...

Lal Bahçeleri Mimarlık Peyzaj Tasarım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lal Bahçeleri Mimarlık Peyzaj Tasarım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, L. Selahattin Pınar, Kaan Dinkci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Şubat'ta kuruldu.

Başakşehir'e 3,5 milyar liralık yatırım yapıldı!

Başkan Kadir Topbaş, ilçeye yaptıkları 3,5 milyar liralık yatırımın Anadolu’daki birçok büyükşehir ve il belediyesinin bütçesinden daha büyük olduğuna dikkat çekti ve dar gelirlilere 7 bin lira peşinatla konut sözü verdi.

Fikirtepe Evim Kadıköy ulaşım! 232 bin liraya!

Fikirtepe Evim Kadıköy ulaşım ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Fikirtepe Evim Kadıköy projesinde konut satış fiyatları 232 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Küçükçekmecede asfalt mı çöktü Haberi

Küçükçekmecede asfalt mı çöktü


Küçükçekmece'de, kazılan inşaat temelinin bitişiğinde bulunan yolun bir kısmında dün gece çökme meydana geldi.


Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 03:30 sıralarında, Kanarya Mahallesi'nde bulunan Dr.Sadık Ahmet Caddesi üzerinde meydana geldi. Temeli atılan inşaat alanının yanından geçen yoldaki asfaltta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çökme meydana geldi. Bu sırada, park halinde bulunan toplam 4 araç da oluşan çukura düştü. Yaklaşık bir metrelik çukura düşen araçlar halat bağlanarak çekici yardımıyla kurtarıldı. Belediye ekipleri, çöken asfaltın çevresini şeritle kapattı. Oluşan çukurun içine düşen araç sahiplerinden Alemdar Çölgeçen, “Yağmurun da etkisiyle yolda çökme meydana geldi. 4 araç da oluşan çukurun içine düştü. Araçları kurtaramadık. Daha sonra çekici yardımıyla araçlar çıkarıldı" dedi. Olayda can kaybı yaşanmazken, çöken yolla birlikte oluşan çukura düşen araçlarda...