25 / 07 / 2024

Küçükçekmecede satılık arsaların metrekaresi kaç liraydı

Küçükçekmecede satılık arsaların metrekaresi kaç liraydı

İstanbul Küçükçekmece Altınşehir mevkinde yer alan arsalar, 1973 yılında metrekaresi 15 liradan satılıyormuş... İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Bursa ve Edirne'de 8 arsa satılıyor! 3.8 milyon TL'ye de var, 150 milyon TL'ye de!

Bursa ve Edirne'de yer alan 8 adet arsa satılıyor. Arsaların fiyatları resmen dudak uçuklattı. İşte detaylar... 

Beyoğlu ve Pendik'teki imarlı 2 arsa satılıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Beyoğlu ve Pendik'te yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 10 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

49 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz! Bitlis, Konya ve Van'da 23 adet arsa satılıyor!

Bitlis, Konya ve Van'da 23 adet arsa 49 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki satışı yapılacak arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Hangi ildeki arsalar ne kadar? İşte ayrıntılar...

DSİ'den İstanbul ve Antalya'da satılık arsa! Büyükşehirlerde arsa arayanlar dikkat!

Devlet Su İşleri İstanbul ve Antalya'da yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 11 Haziran ve 13 Haziran'da yapılacak.

Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın etti! Altınlar kapış kapış satılıyor! Reşat altını ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatlar

Altına talep her geçen gün artıyor. Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ederken, altınlar kapış kapış satılıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Milli Emlak'tan 27 bin TL ve 30 bin TL'ye satılık 2 arsa! KDV'den muaf arsalar için son fırsat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Gümüşhane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların fiyatları 27 bin TL ve 30 bin TL olarak belirtildi.

Çanakkale Bozcaada, Çorum ve Kayseri'de 22 adet arsa satılıyor! Belediyeler tek tek açıkladı! 

Çanakkale Bozcaada, Çorum Kargı ve Kayseri Merkez'de yer alan 22 adet arsa satılıyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

1945 yılında beş bin metreden büyük arsaların kamulaştırılması gündeme gelmiş!

1945 yılında 5 bin metreden büyük arsaların kamulaştırılarak vatandaşın arsaları ellerinden alınarak, şehirden kendilerine bir ev verileceği gündeme gelmiş 

Belediyeden satılık arsa fırsatı! 3 şehirdeki 6 arsa satışa çıkıyor!

Isparta, Diyarbakır ve Aksaray illerinde yer alan 6 adet arsa satışa sunuluyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Gram altın bugün 2 bin 75 TL'den satılıyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 20 Ocak Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün gram altın 2 bin 75 liradan satılıyor. Peki çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Milli Emlak'tan Çanakkale'de satılık 3 arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Küçükçekmecede satılık arsaların metrekaresi kaç liraydı Haberi

Küçükçekmecede satılık arsaların metrekaresi kaç liraydı

İstanbul'da Reşat Altını'nın 470 liraya satıldığı 1973 yılında, Küçükçekmece'de metrekaresi 15 liradan arsa satılacakmış. Aynı yıl bin metrekare arsayı, otuz iki adet altın parasına satın alınabilirmiş.


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; teknik çalışmaları tamamlanan Küçükçekmece Altınşehir mevkindeki arsalar metrekaresi peşin 15 liradan satılıyormuş...

Haberin devamı için...