07 / 05 / 2024

küçükçekmecedeki öğretmen evleri

küçükçekmecedeki öğretmen evleri

Küçükçekmece Belediyesi, Öğretmenler Haftası’nda özel bir yatırımın da temelini atarak öğretmenleri ödüllendirdi. Küçükçekmece Öğretmen Evi'nin temel atma törenine Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de katıldı...

Sözleşmeliye kadro müjdesi! 2023 Sözleşmeli memur, sağlık personeli, öğretmen, din görevlisi ne zaman kadroya alınacak?

Milyonlarca sözleşmeli çalışan kadro müjdesini bekliyor. Peki, Sözleşmeliye kadro müjdesi! 2023 Sözleşmeli memur, sağlık personeli, öğretmen, din görevlisi ne zaman kadroya alınacak? İşte detaylar...

FABAY Kızılada Evleri'nin temelleri atılıyor!

FABAY; 52. konut projesi FABAY Kızılada Evleri'ne başlıyor. Ön talebi toplanan projenin inşaatına başlanıyor.

Kırklareli Belediyesi 4 kez evleri yanan aileye yeni ev inşa ediyor!

Kırklareli'nde evleri bir yılda 4 kez yandıktan sonra çadırda yaşamaya başlayan aileye, Kırklareli Valiliği yeni ev yaptırıyor.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

Haliliye'de çok amaçlı kültür evleri inşa ediliyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çok amaçlı kültür evleri inşaatları tamamlanarak, kalıcı eserler mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmaya başlanıyor.

Karaman Kırbağı TOKİ Evleri 2017! Kura sonuçları!

Karaman Kırbağı TOKİ Evleri 2017! Kura sonuçları detayları henüz netleşmedi. Kura çekilişi yarın yapılacak projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 

Afyon'daki Kültür Evleri restore edilecek!

Birbirinden değerli eserlere sahip çıkmayı gelenek haline getiren Afyonkarahisar Belediyesi, bu kez de Akmescit Mahallesi’nde Kültür Evleri'ni restore edecek.

Üsküdar'da evi yıkılan öğretmen 7 yıllık hukuk mücadelesini kazandı!

Üsküdar’da kanunsuz şekilde evi yıkılan emekli öğretmen Salih Yıldırım’ın 7 yıldır sürdürdüğü hukuk mücadelesini Danıştay haklı buldu.

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim!

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Royal Garden Yakacık projesinde

Zekeriyaköy Köyiçi Evleri'nin imar planı komisyon gündeminde!

İstanbul Sarıyer'e bağlı Uskumruköy'de yer alan Köyiçi Evleri'nin koruma amaçlı imar planı değişikliği, Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu gündeminde...

Yakacık Marmara Loft Evleri ne zaman teslim?

Görgülü İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmara Loft projesi 152 adet daireden meydana geliyor. Peki Yakacık Marmara Loft Evleri ne zaman teslim?

Büyükçekmece Park Evleri'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece'de 1971 yılında inşa edilen Akçimento Konutları'nın yerine Büyükçekmece Park Evleri inşa edilecek. Projenin temeli atıldı.

küçükçekmecedeki öğretmen evleri Haberi

küçükçekmecedeki öğretmen evleri


Küçükçekmece Belediyesi, Öğretmenler Haftası’nda özel bir yatırımın temelini atarak öğretmenleri ödüllendirdi. İlçede, ayrıca öğretmenlere özel bir lokalin de müjdesi verildi.


Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Yeşilova Mahallesi Reyhan Caddesi üzerinde eski Öğretmen Evi’nin bulunduğu alanda, 2 bin 600 metrekarelik alanda inşa edilecek olan öğretmen evi temelini, ilçe protokolüyle birlikte attı. 44 yatak kapasiteli bir otel işletmesi tarzında inşa edilecek yatırımda, restourant, dinlenme ve aktivite alanları da yer alacak.


“KÜÇÜKÇEKMECE GÜZEL MEKANLAR KAZANDIRIYOR”


İlçe Kaymakamı Harun Kaya izinli olduğu için yerine refakat eden Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin törende yaptığı konuşmada, “Küçükçekmece Belediyesi, ilçesine kültürel ve eğitimsel anlamda çok güzel mekanlar kazandırıyor. Öğretmenlerimiz için ve eğitime yapılmış bu önemli faaliyet için teşekkür ederim” diye konuştu.


 ‘‘ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN LOKAL DE YAPIYORUZ’’


Temel atma töreninde “Başta Baş Öğretmen...