18 / 05 / 2024

Kudret Saylam ahi evran üniversitesi

Kudret Saylam ahi evran üniversitesi

Kudret Saylam, son günlere bazı yayın organlarında kamuoyunu yanıltıcı ve yönlendirici açıklamaların çıktığını ifade etti, “Eksik, yanlış ve taraflı haberle kamuoyu yanıltılmaya çalışılmaktadır. Hizmet binaları, yıl sonunda bitecek” dedi.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Başkentte 29 adet gayrimenkul satılıyor! Son dakika Ekim fırsatı! 

Ankara Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran mahallesinde yer alan 29 adet bağımsız bölümü satıyor. Peki Sincan'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ahi Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahi Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Lale Genç Bağçivan tarafından kuruldu.

Ankara'da 7 bin 236 metrekarelik ticaret alanı imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan 7 bin 236 metrekarelik ticaret alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Sincan'daki arsanın fiyatı ne kadar? 

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Altın ve gümüş ile ilgili flaş açıklama geldi!

Altını ve gümüşü olanlar dikkat! Hemen bakın! GCM Yatırım'dan Kudret Ayyıldır, "TÜFE verilerinin ardından altın ve gümüşte en kötü geride kaldı mı?" sorusunun cevabını verdi.

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Milli Emlak Müdürlüğü Ankara'da 62 adet kamu konutu satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran, Kızılay Yücetepe Mahallesinde yer alan toplam 62 adet konutu ihale ile satacak.

Çiftçiler dikkat! Bunları eken boş dönmüyor, toprağın her yerinden oluk oluk fışkırıyor

Orta Kızılırmak Vadisi'nde yüksek verimli 25 kuru fasulye çeşidi adayı belirlendi. Bu fasülyeler toprakla buluştuğunda müthiş verim veriyor ancak aralarından sadece 4'ü tescil edilecek. Bu fasulyelerin hangisi olduğunu öğrenmek için Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Ziraat Fakültesi'yle iletişi

Ahi Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahi Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız, Halil Yıldız ve İbrahim Yıldız ortaklığında kuruldu.

Ömeran İnşaat Malzemeleri Palet Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ömeran İnşaat Malzemeleri Palet Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kudret Gönül tarafından kuruldu.

Lam Proje Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Lam Proje Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Hafızoğlu tarafından kuruldu.

Lafij Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Lafij Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Gürbüz ve Can Kudret Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Kudret Saylam ahi evran üniversitesi Haberi

Kudret Saylam ahi evran üniversitesi


Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, son günlere bazı yayın organlarında kamuoyunu yanıltıcı ve yönlendirici açıklamaların çıktığını ifade etti, “Eksik, yanlış ve taraflı haberle kamuoyu yanıltılmaya çalışılmaktadır. Hizmet binaları, yıl sonunda bitecek” dedi. Rektör Saylam’ın konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklaması şöyle: “Üniversitemiz derslik ve hizmet binalarının inşaatları ile ilgili olarak bazı basın organlarında resmi herhangi bir açıklama yapmamamıza rağmen kamuoyunu yanıltıcı ve yönlendirici amaçlı olarak yapılan eksik, yanlış ve taraflı haberler üzerine açıklama yapma gerekliliği hâsıl olmuştur.


Üniversitemiz derslik ve hizmet binalarının yapım işi, 29.05.2012 tarihinde yapılan protokol ile ülkemizin en güvenli ve deneyimli kurumlarından biri olan Başbakanlığa bağlı Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) verilmiştir. İki etaptan oluşan inşaatlarımızın birinci etabının (Rektörlük Binası, Yabancı Diller Yüksek Okulu ve Olimpik...