28 / 07 / 2024

Kuğulu Vadisi başladı mı

Kuğulu Vadisi başladı mı

Kuğulu Vadisi'nin startı verildi. Seydişehir'i bölgenin cazibe merkezi haline getirecek Kuğulu Vadisi Projesinin planlama çalışmaları başladı. Kuğulu Park'ta yapılacak olan rekreasyon çalışmalarına esas oluşturacak proje çalışmaları başladı.

Kuşadası Fu Green Concept Villaları'nda yaşam başladı! 

FUYAPI’nın, Kuşadası Davutlar bölgesinde yapımını tamamladığı, 52 villadan oluşan Fu Green Concept Villaları projesinde yaşam başladı.

Green Concept satışları devam ediyor! Teslimler başladı!

Fu Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Concept projesinde satışlar devam ediyor. İnşaat çalışmalarının yüzde 90'nı tamamlandı. Kademeli teslimler başladı.

Yapay zekada büyük hamle! Kasım ayından sonra resmen başladı

Silikon Vadisi'nin en büyük mühendislerinin çoğu yıllardır yapay zeka ürünleri üzerinde çalışıyor. Yarış, viral bir hit haline gelen üretken yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'nin OpenAI'nin Kasım ayında piyasaya sürülmesinden sonra resmen başladı.

Koronavirüs salgını sonrası binalarda değişim başladı!

Tüm dünyayı etkileyen koronovirüs yaşam standartlarını bir hayli etkilerden bu değişim kuşkusuz binalarda yaşandı. Bu dönemde okullarda kullanabilir alanlar ve doğal havalandırma gibi özellikler aranmaya başladı.

Düşler Vadisi Riva 2. Etap'ta satışlar başladı!

Yılmaz İnşaat imzasıyla Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi projesinin 2. etabında satışlar başladı. Yeni etapta fiyatlar 1 milyon 914 bin TL'den başlıyor.

Bilişim Vadisi'nde ikinci etap inşaatı başladı!

Türkiye'nin teknoloji üretme ve geliştirme üssü olarak planlanan Bilişim Vadisi’nin 200 bin metrekarelik kapalı alana sahip birinci etabı tamamlandı. İkinci etap inşaatı için çalışmalar başladı.

Ege Vadisi’nde teslimler başladı!

Ankara'da yükselen Ege Vadisi'nde teslimler başladı. Bir yatak odalı daire tipinden dört yatak odasına kadar çeşitli büyüklüklere sahip projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor. 

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Doğukışla Vadisi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 4. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Turkuaz Vadisi 4. Bölge projesi için başvuru dönemi başladı.

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları başladı!

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 13 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge'de yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Yıldırım Sular Vadisi projesi için geri sayım başladı!

Açılışı için geri sayımın başladığı Sular Vadisi Doğa Parkı, insanları yeşil ve mavinin birbirinden güzel tonlarıyla buluşturacak.

Düşler Vadisi Riva satışları başladı!

Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Riva arsası üzerinde yükselen Düşler Vadisi Riva projesinde satış dönemi başladı. Lansmanı henüz yapılmayan proje ''Tüm düşlerin bir vadiye sığar mı?" sloganı ile tanıtılıyor. 

Kuğulu Vadisi başladı mı Haberi

Kuğulu Vadisi başladı mı

Seydişehir Belediyesi'nin Kuğulu Vadisi Projesi için Büyükşehir Belediyesi, KOP, DSİ, Çevre Orman ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı ortak çalışmalar sonucu Kuğulu Park'ta yapılacak olan rekreasyon çalışmalarına esas oluşturacak proje çalışmaları başladı. Proje çalışmalarının ilk etabı olarak Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından in startı verildi yürütülen Jeolojik- Jeoteknik Zemin Etüdü Çalışmaları Seydişehir Belediyesi ile koordineli olarak yapılıyor. 

Kuğulu Bölgesinde 131 hektar alan üzerinde 10 noktada İmar Planına Esas Jeolojik Jeoteknik çalışmalar kapsamında yapılan sondaj çalışmaları yaklaşık 1 hafta önce başladı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuğulu Bölgesinde yapılan Jeoteknik, Jeolojik çalışmalar kapsamında yapılan sondaj çalışmalarına giderek incelemelerde...