06 / 05 / 2024

Kuğulu Vadisi projesinin startı verildi!

Kuğulu Vadisi projesinin startı verildi!

Kuğulu Vadisi'nin startı verildi. Seydişehir'i bölgenin cazibe merkezi haline getirecek Kuğulu Vadisi Projesinin planlama çalışmaları başladı. Kuğulu Park'ta yapılacak olan rekreasyon çalışmalarına esas oluşturacak proje çalışmaları başladı.



Seydişehir Belediyesi'nin Kuğulu Vadisi Projesi için Büyükşehir Belediyesi, KOP, DSİ, Çevre Orman ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı ortak çalışmalar sonucu Kuğulu Park'ta yapılacak olan rekreasyon çalışmalarına esas oluşturacak proje çalışmaları başladı. Proje çalışmalarının ilk etabı olarak Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından in startı verildi yürütülen Jeolojik- Jeoteknik Zemin Etüdü Çalışmaları Seydişehir Belediyesi ile koordineli olarak yapılıyor. 

Kuğulu Bölgesinde 131 hektar alan üzerinde 10 noktada İmar Planına Esas Jeolojik Jeoteknik çalışmalar kapsamında yapılan sondaj çalışmaları yaklaşık 1 hafta önce başladı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuğulu Bölgesinde yapılan Jeoteknik, Jeolojik çalışmalar kapsamında yapılan sondaj çalışmalarına giderek incelemelerde bulundu.


Pusula


Geri Dön