26 / 05 / 2024

Kuğulu Vadisi ne zaman başladı

Kuğulu Vadisi ne zaman başladı

Kuğulu Vadisi'nin startı verildi. Seydişehir'i bölgenin cazibe merkezi haline getirecek Kuğulu Vadisi Projesinin planlama çalışmaları başladı. Kuğulu Park'ta yapılacak olan rekreasyon çalışmalarına esas oluşturacak proje çalışmaları başladı.

Silikon Vadisi Bankası'nın iflası, risk yönetimi ve likidite politikalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi!

Fitch adlı uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının, artan faiz oranları ortamında risk yönetimi ve likidite politikalarının ne kadar önemli olduğuna işaret ettiğini belirtti.

Carrefoursa’da et ürünleri dipte! Dana sote kilosu 199 TL’ye düştü! 29 Ocak 2023 fiyat listesi

Farklı ürün gruplarına düzenli aralıklarla indirim yapan marketler zinciri Carrefoursa’da satışa sunulan indirimli et ürünlerini sizin için derledik.  Et, köftelik kıyma, kuşbaşı fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

Migros’tan et fiyatlarında 50 TL’lik indirim müjdesi! İşte et fiyatları…

Kırmızı et fiyatları son dönemlerde bir hayli arttı. Ancak Ramazan-ı Şerif öncesi Migros’tan müjde gibi bir indirim haberi geldi. Peki Migros’da kuşbaşı et, kıyma, dana antrikot, kuzu kuşbaşı fiyatları ne kadar? İşte detaylar…    

Hayko Cepkin Kuşadası'nda gayrimenkul sektörüne atıldı! 

Rock müziğin efsane isimlerinden Hayko Cepkin gayrimenkul sektörüne atıldı. Cepkin Kuşadası'nda restorasyon işine girecek. 

İzmir depremi Kuşadası’nda 386 yapıya hasar verdi!

Dün Ege Denizi'nde meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Kuşadası Belediyesi'ne 386 yapı için hasar başvurusu yapıldı.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

TOGG’un gelmesiyle birlikte Bilişim Vadisi'ne talep arttı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin otomobilinin Ar-Ge'sinin Bilişim Vadisi'nde yapıldığını belirtti ve "TOGG’un gelmesiyle birlikte Bilişim Vadisine çok yoğun bir talep artışı oldu" dedi...

Bilişim Vadisi'nde teknoloji şirketleri ofis açmaya başladı!

Türkiye'nin Otomobili, merkezinin bulunduğu Bilişim Vadisi'ni de hareketlendirdi. Teknoloji firmaları, Bilişim Vadisi'ne gelerek teker teker ofislerini açıyor.

Melen Botanik Vadisi’ne bisiklet ve yürüyüş yolu yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Melen Botanik Vadisi’nde 15 kilometre uzunluğa sahip olacak bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmaların başladığını müjdeledi.

Türkiye'nin Otomobili, Bilişim Vadisi'ne ilgiyi artırdı!

Türkiye'nin Otomobili'nin Kocaeli'de bulunan Bilişim Vadisi'nde yer alması, Aralık'tan bu yana vadide yer almak isteyen firma sayısını yüzde 50 oranında artırdı.

Hattuşa'nın binlerce yıllık kalıntıları 'seyir terası'ndan izlenecek!

Anadolu'da kurulan ilk medeniyet olan Hititler'in, Çorum'un Boğazkale ilçesindeki başkenti Hattuşa, tepenin diğer yamacındaki Budaközü Vadisi'ne kurulan yürüyüş yolu ve seyir teraslarından izlenebiliyor.

Ahlat'taki Madavans Vadisi turizme kazandırılmalı!

Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Ahlat'taki Madavans Vadisi'ne ilişkin, korunarak turizme kazandırılması gerektiğini söyledi...

'Flamingo cenneti' Erçek Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van'ın İpekyolu ilçesinde, birçok kuş türüne ev sahipliğinde bulunan Erçek Gölü, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Kuğulu Vadisi ne zaman başladı Haberi

Kuğulu Vadisi ne zaman başladı

Seydişehir Belediyesi'nin Kuğulu Vadisi Projesi için Büyükşehir Belediyesi, KOP, DSİ, Çevre Orman ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı ortak çalışmalar sonucu Kuğulu Park'ta yapılacak olan rekreasyon çalışmalarına esas oluşturacak proje çalışmaları başladı. Proje çalışmalarının ilk etabı olarak Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından in startı verildi yürütülen Jeolojik- Jeoteknik Zemin Etüdü Çalışmaları Seydişehir Belediyesi ile koordineli olarak yapılıyor. 

Kuğulu Bölgesinde 131 hektar alan üzerinde 10 noktada İmar Planına Esas Jeolojik Jeoteknik çalışmalar kapsamında yapılan sondaj çalışmaları yaklaşık 1 hafta önce başladı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuğulu Bölgesinde yapılan Jeoteknik, Jeolojik çalışmalar kapsamında yapılan sondaj çalışmalarına giderek incelemelerde...