02 / 05 / 2024

Migros’tan et fiyatlarında 50 TL’lik indirim müjdesi! İşte et fiyatları…

Migros’tan et fiyatlarında 50 TL’lik indirim müjdesi! İşte et fiyatları…

Kırmızı et fiyatları son dönemlerde bir hayli arttı. Ancak Ramazan-ı Şerif öncesi Migros’tan müjde gibi bir indirim haberi geldi. Peki Migros’da kuşbaşı et, kıyma, dana antrikot, kuzu kuşbaşı fiyatları ne kadar? İşte detaylar…    



Migros sanal marketten alışveriş yapanlara özel düzenlenen kampanya ile kırmızı et alacaklara 50 TL’lik indirim yapılıyor. Kırmızı et fiyatlarının dışında süt, ayçiçek yağı, peynir, yoğurt ve temizlik grubu ürünlerine de indirim geldi. Alışveriş zincir marketi Migros, internetten yapılan alışverişlerde 50 TL’lik hediye çeki vereceğini duyurdu. Belirtilen limitle et ürünlerinde yapılacak alışverişlerde, bir sonraki hafta kullanılmak üzere 50 TL’lik hediye çeki verilecek. Söz konusu uygulamadan yararlanmak isteyenler, Migros sanal marketten alışveriş yapmak durumunda…

MİGORS’TAN ET FİYATLARINDA 50 TL’LİK İNDİRİM MÜJDESİ

28 Mart-3 Nisan 2022 tarihlerinde Migros Sanal Market’ten yapılacak 200 Türk lirası ve üzeri açık kırmızı et ürünlerinde, bir sonraki hafta geçerli olarak 50 TL hediye çeki veriliyor. 

4-10 Nisan 2022 tarihlerinde geçerli olacak hediye çeki, yine Migros sanal marketten yapılacak 200 TL ve üzeri kırmızı et kategorisi için geçerli oluyor. 

Migros’tan et fiyatlarında 50 TL’lik indirim müjdesi! İşte et fiyatları…

Kampanya kapsamında hak edişi bulunanların hesaplarına hediye çeki, 4 Nisan 2022’de tanımlanacak. 

Kazanılan 50 TL’lik hediye çeki, Migros sanal market internet sayfası üzerinden alışveriş yapılıyorsa; ödeme sayfasında yer alan Puanlarım/Çeklerim bölümünde bulunan Hediye Çeki altındaki “Kullanılabilir Kuponlarım”dan seçilebilir. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön