08 / 07 / 2024

Migros’tan et fiyatlarında 50 TL’lik indirim müjdesi! İşte et fiyatları…

Migros’tan et fiyatlarında 50 TL’lik indirim müjdesi! İşte et fiyatları…

Kırmızı et fiyatları son dönemlerde bir hayli arttı. Ancak Ramazan-ı Şerif öncesi Migros’tan müjde gibi bir indirim haberi geldi. Peki Migros’da kuşbaşı et, kıyma, dana antrikot, kuzu kuşbaşı fiyatları ne kadar? İşte detaylar…    



İndirim kodunun son kullanma tarihi ise 10 Nisan 2022 olarak açıklandı. Tek seferde kullanılan ve bölünemeyen indirim kodu, para ile satılamıyor ve paraya çevrilemiyor. Kod karşılığında da para iadesi talep edilemiyor. Sipariş iptali veya iadesinde kampanyadan yeniden yararlanılamıyor. 

MİGROS’TA ET FİYATLARI NE KADAR?

Migros Uzman Kasap Dana Hamburger köfte 330 gram fiyatı 30,76 Türk lirasından 27,68 Türk lirasına düşerken, dana kuşbaşı gulaşlık kilogram fiyatı ise 133,63 Türk lirası oldu.

Dana stragonof kilogram fiyatı 156,53 Türk lirası olurken, dana rostoluk et fiyatı ise 147,98 Türk lirası oldu.

Migros’tan et fiyatlarında 50 TL’lik indirim müjdesi! İşte et fiyatları…

Dana kontrafile kilogramı fiyatı 169,42 Türk lirası, dana tandır brisket kilogramı 142,18 Türk lirası, dana kıyma kilogramı ise 120,47 Türk lirasından satılıyor. 

Süte ikinci zam talebi! Süt fiyatları artacak mı? İşte 29 Mart 2022 süt fiyatları listesi!

Ramazan öncesi kırmızı ete şok zam! 

Erdoğan'dan Bakan'a Ramazan'da ucuz et talimatı: Hemen yapacaksın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön