17 / 05 / 2024

Migros’tan et fiyatlarında 50 TL’lik indirim müjdesi! İşte et fiyatları…

Migros’tan et fiyatlarında 50 TL’lik indirim müjdesi! İşte et fiyatları…

Kırmızı et fiyatları son dönemlerde bir hayli arttı. Ancak Ramazan-ı Şerif öncesi Migros’tan müjde gibi bir indirim haberi geldi. Peki Migros’da kuşbaşı et, kıyma, dana antrikot, kuzu kuşbaşı fiyatları ne kadar? İşte detaylar…    



Migros Sanal Market mobil uygulamasından alışveriş yapılıyorsa; ödeme sayfasında “Ödeme Yöntemin” bölümünde yer alan Puanlarım/Çeklerim bölümünde Hediye Çeki altındaki “Kullanılabilir Kuponlarım” dan seçilebilir. 

Kullanılacak 50 TL’lik hediye çeki “Kullan” butonundan aktif hâle getirilecek. Aksi hâlde indirim geçerli sayılmayacak. 

Migros’tan et fiyatlarında 50 TL’lik indirim müjdesi! İşte et fiyatları…

Kampanyadan bir müşteri yalnızca 1 defa yararlanabilir ve kampanya kodu yalnızca bir satın alma işleminde kullanılabilir.

Kampanya kota ile sınırlandırılırken, belirlenen kotaya ulaştığında kampanya son bulacaktır ve indirim kodu pasif olacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön