04 / 05 / 2024

Kühne fabrikaları

Kühne fabrikaları

Dünyaca ünlü sos üreticisi Kühne, 8.5 milyon liralık yatırımla İzmir'de yeni bir fabrika açtı. Kühne Türkiye Genel Müdürü Zeki Pağda "Yeni fabrika Ortadoğu ve Asya'daki ülkelere açılan kapımız olacak" açıklamasını yaptı

İhracatçılar Birliği: “Mevcut politikalar değişmezse fabrikalar kapanabilir”

Ege İhracatçı Birlikleri Başkanı Jak Eskinazi, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerden sonra mevcut politikaların devam etmesi durumunda fabrikaların kapanabileceğini belirterek rekabetçi duruma gelebilmek için liranın dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 zayıflaması gerektiğini vurguladı.

Fabrikalar çalıştıracak işçi bulamıyor! Kahramanmaraş’ta maaşlar 12 bin TL’ye çıkarılsın çağrısı!

Büyük deprem felaketi, nedeniyle bölgeden göç hızlandı. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük üretim kentlerinden olan Kahramanmaraş’ı terk edenlerin sayısı çığ gibi büyürken, fabrikaların istihdam sorunu yaşamaya başladığı bildirildi.

Belediyeden büyük fırsat! KDV'den muaf arsa satacak!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde KDV'den muaf arsa satacak.

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.

Rusya gazına bel bağlayan Avrupa, bir bir fabrikaları kapatıyor!

On yıllardır Avrupa endüstrisi, kıtanın fabrikalarını ayakta tutan düşük maliyetli petrol ve doğal gaz tedarik etmek için Rusya'nın enerjisine güvendi. Avrupa Birliği'nin doğal gazının yaklaşık %40'ını sağlıyan Rusya gazı kesme tehditi içinde. İşte detaylar..

Kırıkkale'de son dakika arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. işte detaylar...

Şekerde büyük alarm karaborsaya düştü Kriz kapıda

Türkiye’de mazottan, gübreye girdi maliyetlerinin tavan yapması nedeniyle çiftçi büyük bir darbe yerken, pancardaki düşük hasat ve şeker fabrikalarının özelleştirilmesi nedeniyle şeker fiyatları da adeta patladı. Şekerin karaborsaya düştüğü belirtildi.

Kırıkkale Belediyesi'nden arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 51 milyon 966 bin TL olarak belirlendi.

Kırıkkale Belediyesi 3 arsa satıyor! 3 bin TL'ye arsa fırsatı!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Şekerde karne dönemi başladı: Fabrikalar durma noktasına geldi

Piyasada yaşanan şeker sıkıntısı meyve suyu üreten fabrikalar başta olmak üzere tatlı sektöründe makinaları durma noktasına getirdi. Türk Şeker'de karne dönemi başladı. Sanayiciler şeker bulamamaktan ötürü Türk Şeker'e veryansın etti.

Kırıkkale Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı 21 milyon 689 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Üç ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı Edirne ili, Manisa ili ve Samsun ilinde bulunan gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Kırıkkale Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kırıkkale Belediyesi, Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 10 milyon 539 bin 300 TL muhammen bedelle satıyor...

Kühne fabrikaları Haberi

Kühne fabrikaları

Türkiye'nin performansı, 300 yıl önce sirke üretimi ile yola çıkan dünyaca ünlü premium sos üreticisi Kühne'nin heyecanını katladı. 8 milyon 500 bin TL'lik yatırımla İzmir'de yeni bir fabrika açan Kühne, Türkiye'yi bölgesel üs yapacak. Kühne Türkiye Genel Müdürü Zeki Pağda; "İzmir üretim tesisimizle birlikte üretim kapasitemiz

büyük ölçüde artacak ve yeni hedeflere koşacağız. Yeni fabrika Ortadoğu ve Asyaídaki ülkelere açılan kapımız olacak. Türkiye'deki Kühne'yi diğer Kühne fabrikaları arasında önemi ve potansiyeli yüksek bir merkez ve bölgesel bir hub olarak konumlandırmayı hedefliyoruz" açıklamasını yaptı.

Hedef 25 milyon şişeleme

Kühne'nin yeni fabrikası 16 bin 732 metrekarelik alana kuruldu. Fabrikada şirketin uzmanlık alanı olan sirke, dökme sirke ve nar ekşisi üretilecek. Şirket, Türkiye'nin lojistik avantajı, tarımsal zenginliği sayesinde hammadde ile tedarik zincirini kısaltmayı hedefliyor. Pağda,...