21 / 05 / 2024

Kula maden suları

Kula maden suları

Kemal Zabunoğlu, "Eski fabrikaları yıkıp yenilerini inşa ediyoruz. Makinelerimizi değiştiriyoruz. Şişe tasarımlarmıızı yeniliyoruz. A'dan Z'ye bir değişim içerisindeyiz. Bu değişim 2016'ya kadar devam edecek" dedi.

Arsa satışında gelir vergisi 2015!

Arazi, arsa, bina, maden suları, memba suları, madenler ve gayrimenkul olarak tescil edilen hakların elden çıkarılması durumunda elde edilen değer artış kazancı için vergi ödeniyor. İşte arsa satışında gelir vergisi 2015...

Arsa satışında değer artış kazancı nasıl hesaplanır?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince; arazi, bina, maden suları, memba suları, madenler, taş ocakları vb. ile gayrimenkul olarak tescil edilen haklar değer artış kazancına tabi tutuluyor. Peki, arsa satışında değer artış kazancı nasıl hesaplanır?

Kocaeli'de sanayi kuruluşlarının atık suları elektronik ortamda takip ediliyor!

İlhan Bayram, yaptığı açıklamada, İzmit Körfezi'ni atık sulardan arındırmak için kurdukları elektronik izleme sistemi Atıksu SCADA ile sanayi kuruluşlarının atık sularını 7 gün 24 saat takip ettiklerini belirtti.

165 maden sahası aramalara açılıyor!

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü Maden Kanununun hükümleri uyarınca hukuki durumları sona eren toplam 165 adet maden sahasını aramalara açacak.

Aksaray'da belde ve köyler sağanak yağış nedeniyle sular altında kaldı!

Aksaray 'da öğleden sonra başlayan sağanak yağış nedeniyle Hasan Dağı Bölgesinde bulunan belde ve köyler sular altında kalırken, Taşpınar Beldesindeki birçok köprülerde çökmeler meydana geldi.

İzmir'deki yağış nedeniyle Konak alt geçidi sular altında kaldı!

İzmir'de dün akşam 30 dakika yağan yağmur, yine bildik manzaralara neden oldu. Kent merkezi sular altında kalırken, Konak alt geçidini yağmur suları bastı, rüzgarın da etkisiyle ağaçlar devrildi

Maden Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Maden Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 7 Haziran 2014 tarihinde 29023 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik esasları..

Sanayi atık sularına elektronik takip sistemi geliyor!

Sanayi atık sularına elektronik takip sistemi geliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce kurulan Atıksu SCADA Merkezi' nde, 22 büyük sanayi kuruluşunun atık suları elektronik ortamda takip ediliyor.

Zonguldak'ta maden ocağında göçük meydana geldi!

Zonguldak'ta maden ocağında göçük meydana geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu ( TTK ) 'nın Armutçuk Müessese Müdürlüğü'ne bağlı kömür ocağında meydana gelen göçükte, 1 işçi mahsur kaldı.

Demireli İnşaat Mühendislik Mermer ve Maden Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demireli İnşaat Mühendislik Mermer ve Maden Ticaret Limited Şirketi, Şevki Demirelli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Beşevler Sokak'ta kuruldu.

İstanbul'da 13 milyon 458 bin 743 TL'ye maden sahası!

İstanbul İli Eyüp İlçesi'nde yer alan maden sahasının toplam bedeli 13 milyon 458 bin 743 TL olarak belirlendi. Maden sahasının satışı İstanbul 10.İcra Dairesi tarafından gerçekleşecek.

Bartın'da Soma'da hayatını kaybeden maden işçileri için hatıra ormanı oluşturuldu!

Bartın Üniversitesi öğrencileri, Soma'daki maden ocağında hayatını kaybeden maden işçilerinin anısına 301 fidan dikerek hatıra ormanı oluşturdu. Faciada yaşamını yitiren 301 işçi için saygı duruşunda bulunuldu.

Balkanlar'da yaşanan sel nedeniyle bir çok yerleşim birimi sular altında kaldı!

Çok sayıda yerleşim biriminin sular altında kaldığı ve heyelanlar nedeniyle evlerin yıkıldığı Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan'da meydana gelen sel felaketinde, ölü sayısı 43'e yükseldi...

Kula maden suları Haberi

Kula maden suları

Kula Maden Suları, bugünlerde Türkiye genelinde de adından söz ettirmek için yoğun gayret içinde. 'Artık kafayı kaldırdık' diyen Kemal Zabunoğlu, ulusal bir marka olma süreci başlattıklarını aktararak şu bilgileri verdi: "Hem ulusal hem de yurt dışımda ağırlığımızı artırmak adma değişim başlattık. Bunun bir ayağı, üretim tesislerinde yenileme. Şu anda Kula'daki tesiste bir kentsel dönüşüm var. Eski fabrikaları yıkıp yenilerini inşa ediyoruz. Makinelerimizi değiştiriyoruz. Şişe tasarımlarmıızı yeniliyoruz. A'dan Z'ye bir değişim içerisindeyiz. Bu değişim 2016'ya kadar devam edecek. Bu değişim için şu ana kadar 8 milyon lira yatırım yaptık. 2016'ya kadar ise bu tutar 15 milyon lirayı geçecek gibi. Bu yatırımlarla saatte bin şişeleme olan kapasitemiz, şu anda 65 bine çıktı. Hedefimiz ise 100 bin."


 YURT DIŞINA ÖZEL AMBALAJ 

Yurt dışıyla ilgili...