27 / 04 / 2024

Kule Hizmet tuzla

Kule Hizmet tuzla

Reysaş GYO Tuzla'da yer alan bahçeye baz istasyonu kurulumu için "Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş."ye 3 seneliğine kiraya verdi.

Tuzla'daki rezerv yapı alanına gümrük binası inşa edilecek! 712 bin 436 metrekarelik arazide imar planı değişti!

Depremi bekleyen İstanbul’da riskli yapıların dönüştürülmesi amacıyla daha önce rezerv yapı alanı ilan edilen Tuzla’daki dev arazide, Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve diğer hizmet birimleri için yeni hizmet binası inşa edilmesine karar verildi. İşte o imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

Migros 520'nci şubesini Tuzla'da açtı!

66 yıldır Türkiye'nin 81 ilinde hizmet veren perakende markası Migros, 520'nci mağazasını Tuzla Port'ta açtı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

İBB'den Tuzla Belediyesi'ne kreş için yer tahsisi talebi!

İBB'nin 'Yer gösterin kreş yapalım' talebini eleştiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "İBB’nin Tuzla’da 82 tane parseli var. Bu parsellerde hizmet alanları var, spor alanları var, sosyal ve kültürel alanlar var. Tüm bunlar varken ‘Siz bize yer gösterin biz kreş yapalım’ diyorlar” dedi.

Tuzla'daki 43 dönümlük merada AFAD merkezi inşa edilecek!

Tuzla Akfırat’ta 43 dönümlük mera arazisine, AFAD arama ve kurtarma hizmet binası yapılacak. Arama kurtarma tesislerinin inşa edileceği arazide, jeolojik açıdan sıvılaşma, sel baskını, mühendislik problemleri bulunuyor...

Kaynarca-Tuzla-Pendik Metrosu'nun yapımı başlıyor!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Kaynarca-Tuzla-Pendik metro hattında kredi sorununu çözdüklerini açıkladı. Ongun, "Kaynarca-Tuzla-Pendik metro hattının yapımına başlıyoruz. Bu hattımız 1 milyon yolcuya hizmet verecek" şeklinde konuştu.

Reysaş GYO Kepez'deki arsasını 90 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO, Kepez'deki bahçeye baz istasyonu kurulumu için "Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş." ile şirketimiz arasında 5 seneliğine kira sözleşmesi imzalandı.

Reysaş GYO Tuzla'daki arsasını 90 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO İstanbul Tuzla'nın Orhanlı Mahallesi'nde yer alan bahçesini; baz istasyonu kurulumu için Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş.'ye kiraladı.

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

Reysaş GYO Tuzla'daki arsasını Kule Hizmet'e 50 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO Tuzla'da yer alan bahçeye baz istasyonu kurulumu için "Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş."ye 3 seneliğine kiraya verdi.

Tuzla Akfırat Atıksu Tüneli’nin kazı çalışmaları tamamlandı!

Tuzla'daki Akfırat Atıksu Tüneli’nde kazı tamamlandı, ışık göründü. 2017 Ağustos ayında bitirilmesi planlanan tünel, 60 bin metreküp atıksu taşıma kapasitesiyle 90 bin kişiye hizmet edecek.

Tuzla Çağrıbey Ortaokulu’na ek hizmet binası!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonunda Çağrıbey Ortaokulu bahçesine ek hizmet binası yapıldı.

İBB'den Tuzla'da 4.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tuzla'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Ticaret Hizmet Alanı ve Konut Alanı olarak ayrılan arsaların toplam bedeli 4 milyon 702 bin 30 TL olarak belirlendi.

Kule Hizmet tuzla Haberi

Kule Hizmet tuzla

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 1512 Parsel üzerinde yer alan bahçeye baz istasyonu kurulumu için "Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş."ye 3 seneliğine kiraya verdi.

Kiraya verilen tesis alanından 3 senede yaklaşık 50 bin TL gelir elde edilecek.


Açıklama:

Şirketimiz portföyünde bulunan İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 1512 Parsel üzerinde yer alan bahçeye baz istasyonu kurulumu için "Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş."ye 3 seneliğine kiraya verilmiştir.

Kiraya verilen tesis alanından 3 senede yaklaşık 50.000 TL gelir elde edilecektir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Dosya için