02 / 05 / 2024

Kule Rams fiyat

Kule Rams fiyat

İşte beklenen an geldi! Geleceğin yaşam alanlarını tasarlayan Rams Yapı güvencesiye Anadolu yakasının yıldızı Şerifali’de yükselen KuleRAMS Projesi’nde satışlar başladı! Daire teslimleri 2017‘de.

Kule Rams'in lansmanı ay sonunda yapılacak!

2+1, 3+1 şeklinde daire seçeneklerinin bulunduğu projede ön talep süreci devam ediyor. Rams Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Ataşehir'de yükseliyor.

Kule Rams projesi ay sonunda tanıtılacak!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Kule Rams projesinde ön talepler toplanıyor.

Rams Yapı Kule Rams projesinde ön talep süreci devam ediyor!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede ön talepler toplanmaya devam ediliyor.

Rams City Haliç nerede? Rams City Haliç fiyat listesi!

Rams City Haliç nerede sorusunun yanıtı ve Rams City Haliç fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Kumtel’den elektrikli ısıtıcılarda yüzde 59’a varan indirim fırsatı! Kumtel 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ofise, eve, bahçeye ve benzeri bir çok alanda kullanabileceğiniz Kumtel ısıtıcılar, şimdi kısa bir süreliğine sepette yüzde 8 indirimle sizi bekliyor. Şömine tipi, kule tipi, yerden olan ısıtıcılarda ve vantilatörlerde geçerli indirimi kaçırmayın. İşte, Kumtel 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi 2022 Eylül! 

Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi 2022 merakla araştırılıyor. Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi 2022 Eylül haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi 2022 Eylül! 

Rams Garden fiyat 2022! Rams Garden fiyat listesi Eylül 2022...

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan Rams Garden projesinde, 24 ay vade 0 faiz imkanı sunuluyor. Rams Garden fiyat 2022 bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden fiyat 2022...

Rams City nerede? Rams City İstanbul fiyat listesi!

Rams City nerede sorusunun yanıtı ve Rams City İstanbul fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Rams Garden nerede? Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi!

Rams Garden nerede sorusunun yanıtı ve Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Quattro İstanbul fiyat!

RAMS Global imzasıyla yükselen Quattro İstanbul projesinin ön lansmanı 19-20 Şubat hafta sonu RAMS Global güvencesiyle gerçekleşecek. Detayları belli olan projenin fiyat bilgisi alıcılar tarafından merakla takip ediliyor. Peki projedeki konutların fiyatı ne oldu? İşte detaylar...

Yenibosna Elmas Kule fiyat!

Yenibosna Elmas Kule fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yenibosna Elmas Kule fiyat bilgisi ve proje detayları...

Elmas Kule fiyat!

Elmas Kule fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Elmas Kule fiyat bilgisi ve proje detayları...

Eliz Kule fiyat listesi!

Eliz Kule fiyat listesi 945 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Ankara Ovacık'ta Yozgat Bulvarında inşa edilen projede toplamda 102 daire ve 27 adet ticari ünite bulunuyor.

Çankaya Sisa Kule fiyat!

Çankaya Sisa Kule fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 11 bin 845 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje Ankara  Çankaya'da yer alıyor.

Moment İstanbul Konutları fiyat listesi!

Moment İstanbul Konutları fiyat listesi 599 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kartal'da yükselen proje 44 katlı iki kule olarak yükseliyor...

Ova Kule Rezidans fiyat!

Toplam 94 adet daireden meydana gelen Ova Kule Rezidans fiyat listesi 920 bin TL'den başlıyor. Proje 27 katlı tek blok şeklinde yükseliyor.

Kule Rams fiyat Haberi

Kule Rams fiyat

İşte beklenen an geldi! Geleceğin yaşam alanlarını tasarlayan Rams Yapı güvencesiye Anadolu yakasının yıldızı Şerifali’de yükselen KuleRAMS Projesi’nde satışlar başladı! Daire teslimleri  2017‘de!


Lansmana özel  yüzde 10 indirim

Şerifali’nin en güzel yerinde göz kamaştırıcı bir mimariyle tek blok olarak yükselen, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerden oluşan KuleRAMS’ın ayrıcalıklı dünyasında daire sahibi olmak isteyenleri özel bir fırsat bekliyor. 


Sadece bir ev değil, hayata açılan yepyeni bir sayfa…

KuleRAMS, merkezi konumu, değerli lokasyonu, göz alıcı mimarisi, her biri güneşten maksimum yararlanacak şekilde tasarlanan daireleri ve bir ailenin sahip olmak isteyeceği her şeyi sunan bir yaşam konsepti sunuyor. Ev sahibi olmak isteyenlere sadece bir ev değil, yaşamlarında yepyeni bir sayfa açmayı vaadediyor. İçinde keyif, mutluluk, güven, huzur, yatırım ve daha pek çok şeyin olduğu bir sayfa… 


Hem...