15 / 05 / 2024

Kule Rams lansman

Kule Rams lansman

İşte beklenen an geldi! Geleceğin yaşam alanlarını tasarlayan Rams Yapı güvencesiye Anadolu yakasının yıldızı Şerifali’de yükselen KuleRAMS Projesi’nde satışlar başladı! Daire teslimleri 2017‘de.

Rams City Haliç 2. Etap 3 Kasım'da satışta! Dev projede 48 ay 0 faiz fırsatı!

Rams City Haliç 2. Etap satışları 3 Kasım'da başlıyor. Lansman özel fırsatların sunulduğu projede ayrıca 48 ay vade 0 faiz imkanı da sağlanıyor. 

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa sunuldu. 2-4 Eylül tarihleri arasında yapılan ön lansmanda, 5000’nin üzerinde kişi satış ofisini ziyaret etti.  

Borsa Kule'de satışlar başladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın projesi olan Borsa Kule'de lansman öncesinde satışlar başladı. Projede 60 ay vade imkanı sunuluyor...

Mustafa Ak: Ovacık önemli bir yatırım alanı!

Hızla gelişen bölgenin en prestijli konut projesi Ova Kule’nin lansmanı yapıldı. Lansmana katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak , Ankara’nın önemli yatırım alanı olduğunu belirterek, ”Yeni Keçiören’in doğduğu yer burası’’ dedi..

Yıldırım Kule basın lansmanı 21 Eylül'de!

Yıldırım Grup güvencesiyle Ankara’nın gözde lokasyonlarından Konya Yolu’nda yükselen Yıldırım Kule basına tanıtılıyor.

Dap Teras Kule satışta! Metrekaresi 6 bin 680 TL!

DAP Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği Teras Kule projesi metrekaresi 6 bin 680 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıktı.

Dap Teras Kule'nin lansmanı 5 Mayıs'ta!

Kartal’da geliştirilen ticari üniteler, ofisler ve rezidanslardan oluşan Teras Kule projesinin lansmanı 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Kartal Teras Kule ödeme şekli!

Toplamda 360 adet daireden meydana gelen Kartal Teras Kule projesinde lansman öncesi avantajlı satışlar devam ediyor. İşte, Kartal Teras Kule ödeme şekli...

Şerifali Kule Rams'ta yüzde 10 indirim kampanyası! 395 bin TL'ye!

İstanbul Şerifali'de hayata geçirilen Kule Rams projesinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede konutlar 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kule Rams satışa çıktı!

İşte beklenen an geldi! Geleceğin yaşam alanlarını tasarlayan Rams Yapı güvencesiye Anadolu yakasının yıldızı Şerifali’de yükselen KuleRAMS Projesi’nde satışlar başladı! Daire teslimleri 2017‘de.

Dap Yapı Adam Kule lansman fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule lansman fiyatları konutların cephe ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje 27 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Adanalı Gizer-Işık İnşaat Marmara Kule ile İstanbul'da!

Gizerler ve Yasin Işık inşaat ortaklığı ile İstanbul'da hayata geçirilecek olan Kartal Marmara Kule'nin lansmanı Adana'da yapıldı. Projenin yüzde 80'i deniz manzaralı home ofislerden oluşuyor.

Dap Adam Kule'de lansman fırsatı!

DAP Yapı Adam Kule projesi 27 katlı tek kule olarak yükseliyor. Dap Adam Kule'de lansman fırsatı devam ediyor.

Kule Rams lansman Haberi

Kule Rams lansman

İşte beklenen an geldi! Geleceğin yaşam alanlarını tasarlayan Rams Yapı güvencesiye Anadolu yakasının yıldızı Şerifali’de yükselen KuleRAMS Projesi’nde satışlar başladı! Daire teslimleri  2017‘de!


Lansmana özel  yüzde 10 indirim

Şerifali’nin en güzel yerinde göz kamaştırıcı bir mimariyle tek blok olarak yükselen, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerden oluşan KuleRAMS’ın ayrıcalıklı dünyasında daire sahibi olmak isteyenleri özel bir fırsat bekliyor. 


Sadece bir ev değil, hayata açılan yepyeni bir sayfa…

KuleRAMS, merkezi konumu, değerli lokasyonu, göz alıcı mimarisi, her biri güneşten maksimum yararlanacak şekilde tasarlanan daireleri ve bir ailenin sahip olmak isteyeceği her şeyi sunan bir yaşam konsepti sunuyor. Ev sahibi olmak isteyenlere sadece bir ev değil, yaşamlarında yepyeni bir sayfa açmayı vaadediyor. İçinde keyif, mutluluk, güven, huzur, yatırım ve daha pek çok şeyin olduğu bir sayfa… 


Hem...