02 / 05 / 2024

Kule Rams ön talep

Kule Rams ön talep

Rams Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede ön talepler toplanıyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer verilen projede İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Şeker GYO, Şeker Kule'deki ofisleri konuta dönüştürecek!

Şeker GYO tarafından, şirket aktifinde bulunan Şeker Kule'deki ofislerin konuta dönüştürülmesine karar verildi. İşte ayrıntılar...

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Dmr Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dmr Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Demir tarafından kuruldu.

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1.500.00,00 TL sermaye bedeli ile Kadir İnanır tarafından Kuruldu.

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Suat Şahin tarafından kuruldu.

RAMS City Haliç’te yerinizi alın! İstanbul’u dolu dolu yaşayın!

RAMS City Haliç ile gerçek İstanbul’u yaşayın. RAMS City, Türkiye’deki 5’inci projesi ile geliyor. İşte detaylar!

Rams Beyond İstanbul ön satışta! 

RAMS Global, İstanbul Maslak'taki yükselen yeni projesi Rams Beyond İstanbul için ön satış sürecini başlattı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Rams Beyond İstanbul ön talep topluyor! Yeni proje! 

Rams Beyond İstanbul projesi RAMS Global tarafından hayata geçiriliyor. Rams Beyond İstanbul projesinde ön talep süreci başladı. İşte Rams Beyond projesi ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa sunuldu. 2-4 Eylül tarihleri arasında yapılan ön lansmanda, 5000’nin üzerinde kişi satış ofisini ziyaret etti.  

Rams İnşaat'tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum'a 10 milyar TL'lik yatırım geliyor!

Rams İnşaat, İstanbul ve Bodrum projeleriyle dev yatırımlara imza atacak. Rams İnşaat; İstanbul ve Bodrum’daki projeleri için toplam 10 milyar Türk Lirası yatırım gerçekleştirecek. 

Edirne hızlı tren inşaatında çalışma durduruldu! İnşaatı yapan şirketin kim olduğu ortaya çıktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 2019 yılı haziran ayında yapımına başlanan ve 2023 yılında tamamlanması öngörülen Halkalı Kapıkule Demir Yolu Hattı Çerkezköy-Kapıkule Kesimi İnşası Projesi’nde çalışmaların durdu.

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattının yüzde 50'si tamamlandı!

Merakla beklenen Halkalı-Kapıkule hızlı tren hattının Çerkezköy-Kapıkule kısmındaki çalışmaların yüzde 50 'si tamamlandı.

Kule Rams ön talep Haberi

Kule Rams ön talep

Kule Rams alıcılarına huzur, aile ortamı ve yatırım avantajını aynı anda sunuyor. Yepyeni bir yaşam biçimi sağlayacak projede ön talepler toplanıyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükselen projede aile yaşamına daire her şey düşünüldü. Projede ailelerin çocuklarıyla vakit geçirilebileceği oyun alanları ve spor yapılacak fitness merkezi bulunuyor. 


Modern mimarinin geleneksel mimariyle iç içe harmanlandığı Kule Rams’ta açık kapalı otoparkın yanı sıra  güvenlik sistemi de yer alıyor. 


Fonksiyonel ve teknik anlamda güçlü malzemelerle inşa edilen Kule Rams projesi içerisinde sauna ve havuz bir arada bulunuyor. 


Özel olarak tasarlanan fitness ve koşu parkına sahip projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler mevcut. Projede fiyatlar ve ödeme planı henüz netleşmedi.





www.ramsyapi.com.tr

www.kulerams.com

Telefon: 0216 470 00 88...