22 / 05 / 2024

Kule Rams satışa çıktı

Kule Rams satışa çıktı

İşte beklenen an geldi! Geleceğin yaşam alanlarını tasarlayan Rams Yapı güvencesiye Anadolu yakasının yıldızı Şerifali’de yükselen KuleRAMS Projesi’nde satışlar başladı! Daire teslimleri 2017‘de.

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa sunuldu. 2-4 Eylül tarihleri arasında yapılan ön lansmanda, 5000’nin üzerinde kişi satış ofisini ziyaret etti.  

Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor! Yeni proje!

RAMS Global tarafından hayata geçirilen Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Rams Yapı Marmarams satışa çıktı!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Marmarams projesi bugün satışa çıktı. Proje 240 daireden meydana geliyor.

Şerifali Kule Rams'ta yüzde 10 indirim kampanyası! 395 bin TL'ye!

İstanbul Şerifali'de hayata geçirilen Kule Rams projesinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede konutlar 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kule Rams satışa çıktı!

İşte beklenen an geldi! Geleceğin yaşam alanlarını tasarlayan Rams Yapı güvencesiye Anadolu yakasının yıldızı Şerifali’de yükselen KuleRAMS Projesi’nde satışlar başladı! Daire teslimleri 2017‘de.

Pendik Sahil Konakları satışa çıktı!

Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahilde adalar manzaralı "Pendik Sahil Konakları" projesini hayata geçiriyor. Projede lansmana özel vadeli yüzde 15, peşin ödemede ise ilave yüzde 10 ödeme avantajıyla satışa sunuluyor.

Teras Kule Kartal satılık!

Teras Kule Kartal satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. 2 blok halinde inşa edilecek proje E-5 otoyolu üzerinde hayata geçirilecek.

Teras Kule Kartal satış ofisi!

Teras Kule Kartal satış ofisi irtibat telefonu 0216 399 80 80 olarak belirlendi. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde inşa edilecek projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Dap Teras Kule Rezidans satış ofisi!

Dap Teras Kule Rezidans satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kartal'da inşa edilecek olan Dap Teras Kule projesi için ön talep toplanmaya başlandı...

Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Adam Kule Rezidans'ta fiyatlar 306 bin TL'den başlıyor. Tek blok halinde inşa edilen projede 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. Peki Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Adam Kule Dragos satılık konut!

Adam Kule Dragos satılık konut alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Sahile 10 dakikalık mesafede bulunan proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor.

Adam Kule, metrekaresi 5 bin 500 liradan satışta!

DAP Yapı, insan formunda inşa ettiği Adam Kule projesini satışa sundu. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, “Artık işimize dönme vakti. Daha fazla yatırım yapıp, çalışacağız” dedi

DAP Yapı, Adam Kule projesini satışa çıkardı!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta geliştirdiği ‘Adam Kule'yi satışa çıkardı. Projenin yüzde 47'sini satış öncesi satıldı.

Kule Rams satışa çıktı Haberi

Kule Rams satışa çıktı

İşte beklenen an geldi! Geleceğin yaşam alanlarını tasarlayan Rams Yapı güvencesiye Anadolu yakasının yıldızı Şerifali’de yükselen KuleRAMS Projesi’nde satışlar başladı! Daire teslimleri  2017‘de!


Lansmana özel  yüzde 10 indirim

Şerifali’nin en güzel yerinde göz kamaştırıcı bir mimariyle tek blok olarak yükselen, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerden oluşan KuleRAMS’ın ayrıcalıklı dünyasında daire sahibi olmak isteyenleri özel bir fırsat bekliyor. 


Sadece bir ev değil, hayata açılan yepyeni bir sayfa…

KuleRAMS, merkezi konumu, değerli lokasyonu, göz alıcı mimarisi, her biri güneşten maksimum yararlanacak şekilde tasarlanan daireleri ve bir ailenin sahip olmak isteyeceği her şeyi sunan bir yaşam konsepti sunuyor. Ev sahibi olmak isteyenlere sadece bir ev değil, yaşamlarında yepyeni bir sayfa açmayı vaadediyor. İçinde keyif, mutluluk, güven, huzur, yatırım ve daha pek çok şeyin olduğu bir sayfa… 


Hem...