02 / 05 / 2024

Kuleli Poyraz 1 Evleri fiyatları

Kuleli Poyraz 1 Evleri fiyatları

İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Feriköy'de hayata geçirilen Kuleli Poyraz 1 Evleri 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Kuleli Poyraz 1 Evleri fiyatları ne kadar?

Poyraz İskele Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz İskele Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Cingözce tarafından kuruldu.

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

Kuleli Evleri terasıyla yaz enerjisini getiriyor!

Yıldırım Yapı Grubu Bomonti’de inşa ettiği Kuleli Evleri Poyraz II projesi ile teras keyfini şehrin merkezine taşıyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere ferah bir yaşam alanı sunuluyor. 

Poyraz II projesinde teslimler başladı!

Yıldırım Yapı Grubu Kuleli Evleri Poyraz II projesinin teslimatına başladı. İstanbul Bomonti’de hayata geçirilen proje konforlu iç dekorasyonu ile bölgede fark yaratıyor.

Kuleli Askeri Lisesi'ne 1.7 milyonluk müze projesi!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından askeri okulların kapatılması ile birlikte müze olmasına karar verilen Kulesi Askeri Lisesi için Ankara merkezli bir şirket tarafından 1.7 milyon TL’ye müze projesi hazırlanacak.

Bahçelievler Kuleli otopark alanı imar tadilatı askıda!

Bahçelievler İlçesi Kuleli Mevkiiye ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Ali Payrazoğlu Bodrum'dan 1 milyon Euro'ya ev aldı!

Tiyatrocu Ali Payrazoğlu, Bodrum'daki Poyraz Konakları'ndan lüks bir villa aldı. Payrazoğlu, evi için 1 milyon Euro ödedi.

Kuleli Evleri Poyraz II özel mimarisi ile dikkat çekecek!

Farklı daire tipleri ile öne çıkan Kuleli Evleri Poyraz II, ev sahibi olmak isteyenlerin yaşam ihtiyaçlarına hitap eden özel mimari çözümler sunuyor.

Kuleli Evleri, geniş ailelere çağdaş çözümler sunuyor!

İstanbul’un kalbinin attığı lokasyonda yer alan Kuleli Evleri Bomonti, büyüklükleri 159 metrekareye kadar değişen 2+1 teraslı ve 3+1 teraslı dubleks konut seçenekleri ile geniş aileleri rahatlatacak çağdaş çözümler sunuyor.

Kuleli Evleri'nde yüzde 0,42 faiz oranıyla konut fırsatı!

Yıldırım Yapı Grubu, Kuleli Evleri Poyraz II projesi için başlattığı kampanyada faiz oranını 60 ay vadede 0.42’ye, 120 ay vadede ise 0.70’e sabitledi. Vadeli kampanyalarda yüzde 10 indirim imkanı sunan Yıldırım Yapı Grubu peşin alımlarda ise yüzde 20 indirim uyguluyor.

Kuleli Evleri Poyraz 2'de balkon ve teras keyfi!

Kuleli Evleri Poyraz 2 projesi Yıldırım Yapı Grubu tarafından Şişli Bomonti'de hayata geçiriliyor. Kuleli Evleri Poyraz 2'de, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri mevcut.

Şişli Kuleli Evleri Poyraz 1'de satışların yüzde 90'ı tamam!

Kuleli Evleri Poyraz I projesi satışları devam ediyor. Gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatlarının en aza indirildiği proje hem satın alırken kazandırıyor hem de merkezi konumu ile yaşam kalitesini artırıyor.

Kuleli Poyraz 1 Evleri fiyatları Haberi

Kuleli Poyraz 1 Evleri fiyatları

Yıldırım Kuleli Poyraz 1 Evleri 'nin ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan tutar banka kredisi ile 120 ay vadelendirilebiliyor. 


Kuleli Poyraz 1 Evleri fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Yıldırım Yapı Grubu imzası taşıyan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.


Konut teslimlerinin Şubat ayı içerisinde yapılması planlanan Kuleli Poyraz 1 Konutları 52 tane daireden meydana geliyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Şişli Kuleli Poyraz 1 projesi; Beşiktaşa ise 5 dakika, Nişantaşı'na 2 dakika, Mecidiyeköy'e 3 dakika, Tem, E-5, Atatürk Havalimanı, otogar, sağlık, eğitim, spor ve tüm toplu taşıma araçlarına yakın konumda yükseliyor. 


Kuleli Poyraz 1 Evleri fiyatları 460 bin liradan başlangıç gösteriyor, 650 bin liraya kadar ulaşıyor. Projede...