03 / 05 / 2024

Kullar İnşaat Esenyurt Cadde fiyat

Kullar İnşaat Esenyurt Cadde fiyat

Kullar İnşaat'ın Esenyurt projesinin adı Esenyurt Cadde mi olacak? Projeye ne zaman başlanacak, satış fiyatları nasıl olacak? Adel arsasının yanında yeni projenin ilk detayları neler? Kullar, Mimaroba'da hangi projeye başlıyor? Ali Kul açıkladı...

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Innovia 4 mağdurları bugün İBB önünde toplanıyor!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesinin inşaatını durdurdu. Projeden ev alan binlerce vatandaş bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanacak.

Innovia 4'ün inşaatı durdu! 5 bin mağdur var!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projede çalışan bütün işçilerin işten çıkarıldığı bildirildi.

Eval İnşaat'tan Esenyurt'a 794 konut! Yeni Proje!

Eval İnşaat, Esenyurt'ta 794 daire ve 19 dükkandan meydana gelen yeni projesine başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'da yapılması planlanıyor..

Güray İnşaat'tan Esenyurt'a Sheraton Residence projesi geliyor!

Güray İnşaat Esenyurt-Bahçeşehir'de Sheraton Residence projesine hazırlanıyor.Henüz proje aşamasında olan Sheraton Residence projesinin 2019 yılı Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Güray İnşaat Esenyurt'ta karma proje inşa edecek!

Akkoza projesinin ortaklarından Güray İnşaat, Esenyurt'ta 228 rezidans daire, 150 ofis ve 20 dükkandan oluşan yeni bir projeye başlıyor...

Nota Residence Esenyurt ön satışta! 189 bin TL'ye!

İstanbul’un en hızlı gelişen ve her geçen gün değer kazanan bölgesi Esenyurt’ta yeni bir yaşam alanı yükseliyor. Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat, Esenyurt’ta Nota Residence'ı hayata geçiriyor.

Kullar İnşaat Esenyurt Cadde fiyat Haberi

Kullar İnşaat Esenyurt Cadde fiyat


İstanbul Esenyurt'taki Adel Kalemcilik arsasını 27 Haziran 2013'te 27 milyon 850 bin TL peşin para ile satın alan Kullar Proje'nin burada ne yapacağını Emlakkulisi.com açıklıyor... 


Büyükçekmece İlçesi Esenyurt Mahallesi'nde 20 bin 888 metrekare alana sahip Adel Kalemcilik arsası, daha önce "Esenyurt Cadde" adıyla açıklandığı gibi konut+ticaret+ofis+avm projesi olarak hayata geçirilecek ancak projenin adı, firmanın Lavinya serisine uygun olarak değiştirilecek,

Kullar Proje, Adel arsasında inşaata ne zaman başlıyor?



Kullar Proje Geliştirme Danışmanlık ve Gayrimenkul Yatırım A.Ş. kurucularından Ali Kul, Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamada Adel Kalemcilik'ten satın alınan arazi üzerinde inşaata Haziran 2015'te başlamayı planladıklarını söyledi. Esenyurt projesiyle ilgili olarak "Şu an proje aşamasındayız, lejantının belirlenmesi gibi teknik detayları netleştiriyoruz. Projenin teknik işlerini 6 ay içinde bitirip Haziran gibi hafriyat çalışmalarına başlayacağız" dedi.