18 / 05 / 2024

Külliye Projesi nedir

Külliye Projesi nedir

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, belediye binasının yeni yerine taşınmasının ardından 'Külliye Projesi'ni hayata geçireceklerini müjdeledi. Ümmet Akın, söz verdiği vaatlerden olan Külliye Projesini hayata geçireceğini söyledi.

Almanya'da 2 bin kişilik cami ve külliye projesi tanıtıldı!

Almanya'nın Stuttgart kenti yakınlarında bulunan Feuerbach beldesinde yapılması planlanan cami ve külliye projesi tanıtıldı. 2 bin kişinin ibadet etmesinin planlandığı caminin 27 milyon euro’ya mal olması planlanıyor.

Samsun İlkadım yeni hizmet binası külliye gibi olacak!

Temeli 10 Mayıs 2017'de atılan Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binası ve Camii projesi külliye şeklinde tasarlandı.

Çankaya’ya 2 bin 500 kişilik dev külliye yapılıyor!

Hayırseverler, başkentin en büyük camisi ve külliye projesi için kolları sıvadı. Çankaya’ya 2 bin 500 kişilik dev külliye yapılıyor. Bugün yapılacak temel atma törenine Başbakan Yıldırım da katılacak.

Adıyaman'daki Hz. Safvan Bin Muattal Külliye Projesi sürüyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın göreve başlamasının ardından projelendirilen ve sahabe Safvan Bin Muattal (ra) Külliye projesinde belirli bir aşamaya gelindi.

Kahramanmaraş Afşin'e 2 bin kişilik külliye yapılacak!

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan ilçe merkezine 3 bin 300 metrekare alana 2000 kişilik yeni camii ve külliye yapılacağını söyledi. Külliyenin yapımı 2 yıl sürecek, 2018 yılı itibarı ile bitmiş olacak.

Muğla Güllük Marina Projesi için soru önergesi hazırlandı!

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, eski Güllük Limanı ve Güllük Marina Projesi konusundaki belirsizlik hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun cevaplaması istemiyle bir yazılı soru önergesi verdi.

'Büyük Körfez Projesi hızlandırılmalı!'

Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, Çandarlı Limanı'yla ilgili adımların da atılmasını, Alsancak'ta aşılan özelleştirme krizinin ardından Büyük Körfez Projesi'nin hızlanması gerektiğini söyledi.

Samsun'a Lojistik Köy Projesi!

Uluslararası ulaşım projelerine ev sahipliği yapan Samsun, Lojistik Köy Projesi ile bölgesel avantajlarını artırmaya hazırlanıyor. Projeyle kent, lojistik sektörünün merkezi haline gelecek. İşte projenin ayrıntıları...

Kırşehir Ahi Evran-ı Veli Külliyesi yükseliyor!

Ahi Evran-ı Veli Külliyesi Projesi Kırşehir Belediyesi'nin desteğiyle yükseliyor. Projeyle ilgili konuşan Başkan Bahçeci, “Ahi Evran-ı Veli Külliye Projesi büyük bir sosyal sorumluluk projesidir” dedi.

Siyahkalem Köy Projesi'nde teslimler 2017'de!

Siyahkalem AŞ'nin Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği Köy Projesi'nde 1 Kasım'da başlayan 120 ay vadeli satış kampanyası 30 Kasım'a kadar devam edecek.

KÖY projesi’nden Kasım ayına özel kampanya fırsatı!

Siyahkalem A.Ş.’nin Emlak Konut GYO güvencesiyle Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi’nde Kasım ayına özel bir kampanya düzenlendi.

Büyük Körfez Projesi 2 yıldır ÇED raporunu bekliyor!

ÇED raporu onayı 2 yılda çıkmayan Büyük Körfez Projesi için Ankara’ya seslenen Başkan Aziz Kocaoğlu "ÇED raporunda eksiklik yok. Siyasi irade eksikliği var." dedi.

Diyanet İşleri'nden Menderes'e 50 dönümlük külliye!

İzmir’in Menderes ilçesinde Diyanet İşleri Başkanlığına devredilen yaklaşık 50 dönümlük hazine arazisindeki kamusal kullanım alanları kaldırılarak yerine dev bir külliye inşa edilecek.

Külliye Projesi nedir Haberi

Külliye Projesi nedir

Göreve geldiği günden bu güne Projeleriyle dikkat çeken Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yeni belediye binasına geçildiğinde eski belediye binasının bulunduğu yere seçim sürecinde söz verdiği vaatlerden olan Külliye Projesini hayata geçireceğini söyledi. 

Başkanı Akın, yaptığı açıklamada, "Burada yeni bir şehir inşa etmeyi hedefliyoruz. Yapacak olduğumuz Külliye Germencik'te Yaşam Merkezi haline gelecek, Sosyal alanlarıyla Germencik li Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını görecektir. Alanda bulunan Camiide de restorasyon yapılacak, Kentlerin simgesi olan bir saat kulesi inşa edilecek. Granit zemin kaplaması ve Proje detaylarıyla fark yaratacak alanımızda esnaf alışveriş Merkezleri, Cafeleri, Restaurantı ve Havuzuyla bölgede tek olacak... Yapacağımız bu proje Esnafımızın İş Potansiyelini ve Bölgedeki Ticari hareketliliğinde artmasını sağlayacaktır. Sosyal yönden önemli olan bu projenin Vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" diye...