10 / 05 / 2024

kültür parkı yıkılıyor

kültür parkı yıkılıyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Kültür Parkı'ndaki tüm kafeterya, çay bahçesi ve lokantaların yıkımında son aşamaya geldiklerini, yıkım işlemi tamamlandıktan sonra yeni bir projeyle ihale açacaklarını söyledi.

Sosyal medyada borsa şikayetleriyle yıkılıyor! İşte borsa yatırımcısının talepleri!

Borsada yaşananlarla ilgili sosyal medya adeta yıkılıyor. Son olarak 1999 yılında yaşanan Gölcük merkezli büyük Marmara depreminin ardından kapanan Borsa İstanbul’da, 24 yıl sonra yeniden işlemler durdurulurken, yatırımcıdan 10 milyar TL’lik yeni kaynak sağlayacağı iddiasıyla beş talep geldi.

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor... İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde son durum...

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Rize'de kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki yapılar yıkılıyor!

Rize'de zeminindeki kayma sebebiyle yan yatmaya başladığı için "Pisa Kuleleri" diye adlandırılan iki binanın da aralarında bulunduğu yapılar yıkılıyor...

Marmaris'te imara aykırı binalar tek tek yıkılıyor!

Muğla Marmaris'te kaçak yapılaşmayla mücadele kapsamında imara uygun olmayan yapılar yıkılıyor. Ekipler, yapı kayıt belgesi iptal edilen ve hukuki süreci tamamlanan bir yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Marmaris'te imara aykırı binalar yıkılıyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde imara aykırı ve kaçak olduğu belirlenen yapılar yıkılıyor.

Marmaris'te imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kaçak yapılaşmayla mücadele seferberliği kapsamında, imara aykırı yapılar yıkılıyor.

Diyarbakır Surlarının çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Diyarbakır Surlarının çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Malatya'daki ağır hasarlı bina yıkılıyor!

Malatya'da, 24 Ocak tarihinde Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina, kontrollü olarak yıkılıyor.

Ordu'da kıyılarda imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hukuksuz, imara aykırı yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Altınordu, Ünye, Fatsa ile Gülyalı ilçelerinde görüntü ve imar kirliliği oluşturan yapılar yıkılıyor.

kültür parkı yıkılıyor Haberi

kültür parkı yıkılıyor

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mart ayı olağan toplantısının birinci birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz başkanlığında Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. 


Toplantıda, merkez Yenişehir ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan parkın adının, Özgecan Aslan Parkı olarak değiştirilmesi teklifi oy birliğiyle kabul edildi. Başkan Kocamaz, 26 Şubat 1992'de Azerbaycan'ın Karabağ Özerk Cumhuriyeti'ne bağlı Hocalı kentinde Azeri Türklerine yapılan katliamın Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından kınanması yönünde Azeri bir milletvekilinin talebi olduğunu belirterek, kınamaya ilişkin teklifi meclis üyelerinin oylarına sundu. Teklif oy birliğiyle kabul edilerek, Hocalı katliamı kınandı. 


Meclis toplantısının bir diğer gündem maddesi, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Kültür Parkı'nda yer alan kafeterya, çay bahçesi, lokanta, sergi üniteleri ve idari yapıların yıkımına ilişkin teklif oldu. 

Teklifle ilgili konuşan Başkan Kocamaz, Kültür Parkı'ndaki kafelerin yıkımında son...