15 / 05 / 2024

Kümbet yaylası yamaç paraşütçüleri

Kümbet yaylası yamaç paraşütçüleri

Giresun'da buluşan bir grup yamaç paraşütü pilotları yayla semalarındaki şovu vatandaşların ilgi odağı oldu. Giresun'da ilk defa yapılan bir grup yamaç paraşütü pilotlarının gösterileri vatandaşlar ve çocukların beğenisini topladı.

Yamaç Personel Taşımacılık Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Yamaç Personel Taşımacılık Ve Turizm Limited Şirketi Kartal’da 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Aykut Gezgin tarafından kuruldu.

Ordu Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Ordu Aybastı ilçesinde yer alan Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı...

Trabzon Sisdağı Yaylası'ndaki 10 kaçak yapı yıkıldı!

Trabzon ilinin Şalpazarı ilçesinde yer alan yaylalardaki 10 kaçak yapı yıkıldı. Yıkım ekipleri Sisdağı Yaylası'nda 2, Pazaryeri mevkisinde 3, Hanyanı mevkisinde de 5 olmak üzere 10 kaçak yapıyı yıktı...

Anzer Yaylası'nda kaçak binaların yıkımına ara verildi!

Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Anzer Yaylası'ndaki kaçak yapıların yıkımına bir hafta süre ile ara verildi.

Anzer Yaylası’nda yıkım gerginliği!

Rize'nin İkizdere ilçesinde bulunan Anzer Yaylası'nda, kaçak yapıların yıkımı için çalışmalara başlandı. Yapı sahiplerinin yıkıma tepki göstermesi üzerine görevliler arasında gerginlik yaşandı...

Ayder Yaylası’nda büyük dönüşüm başlıyor!

Ayder Yaylası’nı kurtaracak dönüşüm!Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ayder Yaylası'nı kirlettik, rezil ettik" çıkışı ile gündeme gelen Rize'nin ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası için harekete geçiliyor...

Adana Kızıldağ Yaylası’nın tapu sorunu çözüldü!

Adana Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda 700 ev sahibi vatandaş, emlak ve rayiç bedellerinin yarısı üzerinden ödeme yaparak tapularına kavuşuyor.

Üsküdar'da özel öğrenci yurdu yapımı karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Pazarbaşı Mahallesi Kümbet Sokağında yer alan arsa üzerine, 23 yıl kiralama karşılığında ‘özel öğrenci yurdu’ yapılacak. 

Uzungöl ile Karester Yaylası arasına teleferik geliyor!

Uzungöl ile Karester Yaylası arasında planlanan teleferik tesisinin yapımı ve sözleşme süresince işletilmesi için kiraya verilmesi ve bu süre sonunda İşletmeciye devir edilmesi ihalesi 25 Aralık'ta yapılacak...

Rize'de yıkılma tehlikesi bulunan minareyi yan yatırdılar!

Rize’nin İkizdere ilçesinde Karzavan Yaylası’nda çelik varillerin birleştirilmesiyle oluşturulan ve kış aylarında yıkılma tehlikesi bulunan 7 metrelik minareyi yan yatırdılar.

Hıdırnebi Yaylası'ndaki tesis tahliye edildi!

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Hıdırnebi Yaylası'nda konaklama, restoran ve sosyal alanların yer aldığı bir tesis, Büyükşehir Belediyesine olan kira borcunu ödemediği için tahliye edildi.

Kayseri Büyükşehir'den yeni arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Tekir Yaylası, Gültepe Mahallesi ve Şehir Hastanesi karşısında yatırımcılar için yeni fırsatlar sunuyor.

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

Kümbet yaylası yamaç paraşütçüleri Haberi

Kümbet yaylası yamaç paraşütçüleri

Giresun'da buluşan bir grup yamaç paraşütü pilotları yayla semalarındaki şovu vatandaşların ilgi odağı oldu. Giresun'da ilk defa yapılan bir grup yamaç paraşütü pilotlarının gösterileri vatandaşlar ve çocukların beğenisini topladı. Giresun'un en önemli turizm mekanlarından olan deniz seviyesinden bin 700 rakımda bulunan Kümbet Koçkayası tesisleri bu sefer yamaç paraşütü pilotlarını ağırladı.Bir grup yamaç paraşütçüsü, turizm alanı ilan edilen Kümbet Koçkayası tesislerinin bulunduğu tepelerden kendilerini boşluğa bıraktı. Bir biri ardına kendilerini boşluğa bırakarak semalarında süzülen yamaç paraşütçülerinin şovları ise Koçkayası tesislerinde izleyen vatandaşların büyük ilgisini çekti. Zaman zaman izleyenlerin endişe duyduğu yamaç paraşütçüleri ise daha sonra Koçkayası tesislerinin bulunduğu alana...