27 / 04 / 2024

Kumburgaz Kuvayı Milliye İlkokulu

Kumburgaz Kuvayı Milliye İlkokulu

Kazandırdığı 35 okul sayesinde "Okulcu Hasan" olarak anılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin en özel okulunu Kumburgaz Mahallesi'ne kazandırdı.

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Adalar ve Kumburgaz fayı aynı anda kırılırsa, İstanbul depremi 7.5 olur!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Görür, 2 fay hattına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Deprem için riskli yerler tek tek açıklandı: Marmara, Ölüdeniz, Yedisu... Kumburgaz fayı da 7 şiddetinde kırılabilir!

Prof. Dr. Süleyman Pampal ve Doç. Dr. Bülent Özmen, deprem haritasıyla ilgili bilgi vererek, deprem riskli olan yerleri tek tek sıraladı. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Beklenen büyük Marmara depremi için ezber bozan açıklama! 6.5 büyüklüğünde risk var! Uzman isimden Kumburgaz açıklaması!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 4.1 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, gözler yeniden Marmara'ya çevrildi. Peki beklenen İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak? Nereleri etkileyecek? İşte ayrıntılar...

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Prof. Dr. Naci Görür’den son dakika deprem uyarısı! Bu fay kırılabilir! Tam bu şiddette deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depremi için hem vatandaşlara hem de yöneticilere yeni bir uyarıda daha bulundu. En az 7.2 ile 7.6 şiddetinde deprem beklediklerini söyleyen Naci Görür, “Adalar ve Kumburgaz fayının kırılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Büyükçekmece Kumburgaz Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Merkez Mahallesi, 472 ada, 2 parselin güneydoğusundaki terkli alan ile 472 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kumburgaz Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumburgaz Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Karameşe tarafından kuruldu.

Büyükçekmece Kumburgaz Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Mahallesi, 756 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 09.12.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kumburgaz Toprakçılık Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumburgaz Toprakçılık Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sadık Karameşe tarafından kuruldu.

Kumburgaz'daki 14 katlı projenin ruhsatı iptal edildi!

İstanbul 12. İdare Mahkemesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Büyükçekmece'de yazlık bölgesi olan ve 2-3 katlı yapılaşmanın olduğu Kumburgaz'da bir inşaat projesine verdiği 14 kat izinli ruhsatı iptal etti.

Kumburgaz Kuvayı Milliye İlkokulu Haberi

Kumburgaz Kuvayı Milliye İlkokulu

Bölge denetimleri sırasında Kumburgaz Mahallesi'nde yeni bir ilkokula ihtiyaç duyulması üzerine harekete geçen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ilk olarak, Kuvayı Milliye İlkokulu inşa edilmeden önce yerinde yer alan eski ve depreme dayanıksız okulu yıktı. Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre,  eski okul yerine depreme dayanıklı ve modern bir okul yapmak adına kollarını sıvayan Başkan Akgün, Türk milli eğitimine ve çocuklara Kumburgaz Kuvay-ı Milliye İlkokulu'nu armağan etti.

Çok kapsamlı ve kaliteli eğitimin adresi olacak

Büyükçekmeceli çocukların modern ve güvenli eğitimi için her ayrıntının düşünüldüğü okul sağladığı fiziki olanaklar sayesinde öğrencilerin kaliteli ve yeterli eğitim alabilmelerinde büyük rol oynuyor. Toplamda 29 adet dersliğin yer aldığı dört katlı Kumburgaz Kuvay-ı Milliye İlkokulu içerisinde 3 ana sınıfı, 1 çok amaçlı salon, kütüphane, 2...