03 / 05 / 2024

Kumluca kaçak

Kumluca kaçak

Antalya'nın Kumluca ilçesinde imara aykırı ve kaçak olduğu belirlenen iki konteyner yıkılırken Adrasan Mahallesi'nde de bir kaçak yapı hakkında tutanak tutuldu...

Olimpos imar planlarına tepki: Kaçak yapılaşma yasallaşacak!

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki köklü tarihe ve eşsiz doğaya sahip Olimpos için hazırlanan imar planlarıyla ilgili konuşan Antalya Kent İzleme Platformu, "Bu uygulama kaçak yapılaşmaları yasallaştırmaktan ibaret bir düzenlemedir" dedi

Antalya Adrasan'daki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Anlatya Adrasan'da kaçak binalar yıkılmaya başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, yıkıma devam edileceğini ve Adrasan'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyeceğini ifade etti...

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

Antalya Kumluca'da kaçak yapılaşmanın önüne geçildi!

Antalya'nın Kumluca Belediyesi Zabıta ve İmar Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, turistik Olimpos mevki ve Adrasan Mahallesinde yapılan denetimlerde kaçak olarak yapımları devam ettiği tespit edilen iki yapı mühürledi.

Antalya Kumluca'daki kaçak yapı yıkıldı!

Kumluca ’ ya bağlı Mavikent Mahallesi ’ nde hazine arazisinde ve kaçak olduğu iddia edilen prefabrik bina, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Antalya Ceneviz Koyu'nda kaçak yapılar mühürleniyor!

Kumluca’ya bağlı Ceneviz koyunda kaçak olduğu tespit edilen yapılar Kumluca Belediyesi tarafından mühürlendi. Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ceneviz koyunda kaçak yapı denetimi gerçekleştirdi.

Antalya Kumluca'da kaçak yapılar mühürlendi!

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Mahallesi Ceneviz Koyu'nda kaçak olduğu tespit edilen yapılar hakkında Kumluca Belediyesi tarafından tutanak tutularak mühürlendi.

Kumluca Ceneviz Koyu'ndaki kaçak yapılar mühürlendi!

Kumluca’ya bağlı Adrasan Mahallesi Ceneviz koyunda kaçak olduğu tespit edilen yapılar Kumluca Belediyesi tarafından mühürlendi. Çetinkaya, “Belediyemiz sınırları içinde, hiç kimsenin kanuna aykırı kaçak yapılaşma yapmasına müsaade etmiyoruz." dedi.

Kumlıca Yazır Mahallesi'nde kaçak yapılar mühürlendi!

Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Yazır Mahallesi Keller mevkınde devam eden inşaat çalışmaları kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlendi.

Kumluca’da kaçak olduğu tespit edilen yapılar mühürlendi!

Antalya Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Yazır Mahallesi'nde devam eden inşaat çalışmaları kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlendi. Başkan Çetinkaya, kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Kumluca'da kaçak yapılar mühürlendi!

Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Yazır Mahallesi Keller mevkinde devam eden inşaat çalışmaları Kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlendi.

Antalya Olimpos'ta kaçak yapılar tespit ediliyor!

Antalya’nın Kumluca ilçesinde zabıta ekipleri tarafından Adrasan ve Olimpos’taki kaçak yapıların tespit çalışmaları devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Adrasan ve Olimpos’taki kaçak yapıların tespiti için çalışma başlattı.

Olimpos'ta kaçak yapı mühürlendi!

Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Olimpos'ta iki katlı bir otelin çatısında demirden yapılan eklemeyi kaçak olduğu gerekçesiyle durdurdu.

Kumluca kaçak Haberi

Kumluca kaçak

Antalya'nın Kumluca ilçesinde imara aykırı ve kaçak olduğu belirlenen iki konteyner yıkılırken Adrasan Mahallesi'nde de bir kaçak yapı hakkında tutanak tutuldu. 

Kumluca'ya bağlı Hızırkahya Mahallesi'nde daha önce belediye ekipleri tarafından aynı kişiye ait hazine arazisi üzerinde kaçak olduğu gerekçesiyle yıkım yapılan alanda, ikinci kez kaçak olarak konulan konteynerler kaldırıldı. 

Kumluca Belediyesi ekipleri ve jandarma tarafından, geçtiğimiz Temmuz ayında Hızırkahya Mahallesi Kesikiçi mevki 268 parselde H.Y'ye ait ruhsatsız kaçak yapılar yıkılmıştı. Aynı yerde kaçak konteynerlerin konulduğu ihbarının ardından yerinde tespit yapan belediye ekipleri, encümen kararıyla iki adet konteyneri de kaldırdı. Konteynerlerin kaldırılması sırasında jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldılar. 

Olaysız bir şekilde konteynerlerin kaldırılmasının ardından, belediye ekipleri Adrasan Mahallesi'nde de kaçak olarak yapımı sürdüğünü tespit ettikleri yapı için tutanak tuttular. 

Kumluca Belediye Başkan...