26 / 07 / 2024

Kumluca-Kemer karayolu ne zaman bitecek

Kumluca-Kemer karayolu ne zaman bitecek

Kumluca-Kemer karayolunun tamamlanması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eyüp Kemer Suits 2'de hemen teslim fırsatı!

Emre Yapı tarafından İstanbul'un incisi Eyüpsultan Kemerburgaz Meydan'da inşa edilen Eyüp Kemer Suits 2'de hemen teslim fırsatı devam ediyor. Eyüp Kemer Suits 2'de konut fiyatları ne kadar?

BİM'den Babalar Günü kataloğu! Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü!

BİM Babalar Günü'ne özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü.

Next Level Kemer ön satışta! Yeni proje!

Pasifik GYO tarafından hayatına geçirilen Next Level Kemer projesinde ön satış süreci başladı. Peki Next Level Kemer projesinde fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Herkes bu kemerin fiyatını merak ediyor! Altın kemer fiyatları ne kadar? Elizi 11 Ocak 2023 fiyat listesi 

Son zamanlarda düğünlerde sıkça görmeye alıştığımız altın kemerlerin fiyatları herkes tarafından merak ediliyor. Peki altın kemer fiyatları ne kadar? Altın kemer fiyatı kaç TL? 11 Ocak 2023 altın kemer fiyat listesi.

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

2012'de Esenyurt'ta hizmete sunulan ve E-5 karayolu üzerinde yükselen Marmara Park AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. Peki Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde!

Antalya-Burdur karayolu üzerine yapılması planlanan Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nde 51 iş yeri yapılacak!

Antalya Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Antalya Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 51 iş yeri yapım işi ihale ediyor. İhale 25 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.  

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Kumluca Devlet Hastanesi'ne ek bina müjdesi!

AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Devlet Hastanesi'ne yataklı ek bina ve 112 binası yapımı ihalesinin nisan ayında gerçekleşeceğini söyledi.

Kemer’de kaçak yapılaşmaya taviz yok!

İmar kanunu kapsamında ilgili maddede cezaların arttığı söyleyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemer’de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz. Yasalar ne diyorsa onu uygulayacağız'' diye konuştu. 

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat toplantısında imar planları oylandı!

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı gündeminde imar planı konuşuldu. Toplantıda Belediye Avukatı Umut Güneş, Kemer Belediyesi'nin gayrimenkulleri hakkında meclise bilgi aktardı.

TOKİ Antalya Kemer 2020 projesi başvuru detayları!

TOKİ Antalya Kemer 2020 projesi başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Antalya Kemer 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Antalya Kemer 2020 fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kumluca-Kemer karayolu ne zaman bitecek Haberi

Kumluca-Kemer karayolu ne zaman bitecek

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Kumluca-Kemer karayolunun tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bahşi, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı  Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Bahşi, ''Kumluca ve Antalya'yı birbirine bağlayan D-400 karayolu, 2018'de meydana gelen heyelan nedeniyle trafiğe kapatmıştı. Heyelanın ardından bölgede yol yapım çalışmaları başlatmış ve hala devam etmektedir.

Ayrıca yine yol bu üzerindeki Alacasu mevkii ve Phaselis Antik Kenti arasında bulunan bölgeye Ocak 2016'da 1300 metrelik tünel yapımına başlanmış ve Karayolları Genel Müdürlüğü, tüneli bir buçuk yılda tamamlamayı planladığını duyurmuştu. Ancak tamamlanma bir yana şuan için hiçbir çalışma yapılmamaktadır'' diye konuştu.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik'in soruları:
1- Kumluca Kemer yolu işinin başlama tarihi nedir, ne zaman tamamlanacaktır?
2- Yolun çökmesinde yüklenici firmadan kaynaklı hata var...