18 / 05 / 2024

kumluca sahili yenileme

kumluca sahili yenileme

Bursa’nın sahil kenti kimliğini hizmetleriyle daha da öne çıkaran Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik İlçesi’ne bağlı Kumla sahillerinde gerçekleştirilen çalışmalarla bölgede yaşayan vatandaşların yüzlerini güldürdü.

Edremit Sahili'nde yenileme çalışmaları sürüyor!

Edremit Belediyesi tarafından hayata geçirilecek ‘Sahil Kordonu’ projesi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Edremit Sahili'nde yenileme çalışmaları sürüyor.

Yapı ruhsatı yenileme için gerekli belgeler!

İmar Kanunu gereğince bir arsa üzerinde inşaat çalışmalarına belli bir süre içerisinde başlanılıp, bitirilmesi gerekiyor. Aksi halde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. İşte yapı ruhsatı yenileme için gerekli belgeler...

Antalya Kumluca'da 120 hektar alan küle döndü!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 120 hektar orman alanı ile sahildeki 9 işletmeyi küle çeviren orman yangını, dün sabah saatlerinde, tam 17 saat sonra kontrol altına alınabildi...

Çanakkale Kentsel Yenileme Projesi Hayata geçiyor!

Kent Vizyonu için büyük bir adım olan Kentsel Yenileme (Dönüşüm) projesi hayata geçiyor. 2 Temmuz'da, Prof. Dr. Türkan Saylan Tesislerinde yapılacak olan İnşaat Mühendisleri(İMO)'nun düzenleyeceği panel öncesi merak edilen soruları cevaplıyor.

Konyaaltı Sahili'ne turist akını!

Antalya'nın simgesi Konyaaltı sahilini, Ramazan ayı dolayısıyla daha çok yabancı turistler ziyaret etti. Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahili, Ramazan ayının gelmesiyle daha çok yabancı turistler tarafından tercih edildi

Antalya Kaş ve Kumluca'da asfalt çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın bütün ilçe ve köylerinde başlattığı hizmet seferberliği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Kumluca Belediyesi ile ortak başlattığı çalışmayla Kumluca ve Kaş ilçelerinde asfalt çalışması yapıyor.

Konyaaltı sahili 22 Haziran'da açılıyor!

Menderes Türel’in halkın ücretsiz kullanımına açtığı Konyaaltı sahili, 22 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek açılışa hazırlanıyor. Başkan Menderes Türel, bu yaz Konyaaltı’nda Büyükşehir farkının hissedileceğini ifade etti.

Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’nin yenileme çalışmaları tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, her yaz dört gözle beklenen Açık Hava Yaz Konserleri öncesi Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’nde yenileme çalışmaları yaptı. Sahne, konuklarına müzik ve eğlence ile dolu eşsiz dakikalar yaşatmaya hazır.

Üsküdar Belediyesi Harem için yenileme projesi geliştirdi!

Büyükşehir ve Üsküdar Belediyesi'nin ortak girişimiyle, Harem için yenileme projesi geliştirildi. Otogar taşınacak, turistik gemiler için liman yapılacak. Ayrıca eğlence ve dinlenme alanları oluşturulacak.

Sandıklı'da kentsel yenileme sürüyor!

Sandıklı'da kentsel yenileme sürüyor. Yapılan çalışmalar sonucu Afyon caddesindeki kullanılmayan evlerin yıkılması sonucu trafik akışı rahatladı. Bina sahipleri kentsel dönüşüme katkı sağladıkları için mutlu olduklarını söylediler.

Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projeleri!

Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projeleri nelerdir? Yenileme Dönüşüm projelerinde aranan özellikler nedir? Hak sahipliğini kim belirliyor? İşte soruların yanıtının bulunduğu Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projelerine ilişkin rehber...

Antalya Kumluca Alakır Çayı üzerine yapılacak HES için keşif yapıldı!

Antalya Kumluca'daki Alakır Çayı üzerinde inşa edilecek üçüncü hidroelektrik santraliyle (HES) ilgili yapılan itirazın ardından, bölgede Antalya Bölge İdare Mahkemesi bilirkişisi tarafından keşif gerçekleştirildi...

Konyaaltı sahili sahibini arıyor!

Yetkinin Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne verilmemesi üzerine dünyaca ünlü Konyaaltı sahili sahipsiz kaldı. Antalya’da yaşayan vatandaşlar, devir karmaşasından dolayı tedirgin olduklarını ve sahilin bir an önce sahiplendirilmesi gerektiğini bildirdi...

kumluca sahili yenileme Haberi

kumluca sahili yenileme


Bursa’nın her köşesinde olduğu gibi sahillerinde de yapılan hizmetlerle kente değer katan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kumla sahillerini özlenen güzelliğine kavuşturdu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte, eksikleri giderilen ve gerekli düzenleme çalışmaları yapılan Kumla sahillerinde incelemelerde bulundu.


Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin sahillere büyük önem verdiğini belirterek, “Bursa, bir sahil şehri ve 115 km’lik sahillerimiz komple elden geçiriliyor. Gemlik ve Mudanya’dan Karacabey sahillerine kadar tüm bölgelerde çalışmalarımız yoğun olarak sürdürülüyor. Tüm bölgede 1/50000’lik planlarımızı yaptık. Artık, sahil ve kumsal temizliği ile ilgili bölgede ihtiyaç duyulan tüm düzenleme ve imalatlar, birer birer gerçekleşiyor. Bu sayede tüm beldelerimiz gerçek anlamda sahil şehri kimliğine bürünüyor. Vatandaşlarımız da denizden daha fazla istifade ediyor” diye konuştu.


Kumla’nın çehresi değişti

Sahillerde deniz yüzeyi temizliği ve...