05 / 07 / 2024

Kumsaz sahili yenilendi mi

Kumsaz sahili yenilendi mi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sahil düzenleme çalışmaları ile gerçek anlamda bir sahil beldesi kimliğine bürünen Kumsaz, bu yaz vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu tatil imkanı sunacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa Sahili baştan aşağı yenilendi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği yatırımlara son sürat devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Süleymanpaşa Sahili'ni yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

Bursa Kumsaz sahili yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sahil düzenleme çalışmaları ile gerçek anlamda bir sahil beldesi kimliğine bürünen Kumsaz, bu yaz vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu tatil imkanı sunacak.

İzmir Karaburun Sahili yenilendi!

İzmir’e yaklaşık 100 kilometre uzaklıktaki doğal güzellikler, en temiz denize sahip mavi bayraklı koyları ve eşsiz denize sahip Karaburun turistleri bekliyor. Karaburun’a ulaşım kısa süre önce bir bölümü tamamlanan otoyoluyla kolaylaştı.

Gürpınar Dalyan Sahili yenilendi!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Gürpınar Dalyan Sahili’ni baştan aşağı yeniledi. 2 bin 500 metrekarelik alana beton dökülerek hem yürüyüş hem de bisiklet yolu kazandırıldı. Trafik düzenlemelerinin de yapıldığı sahile bin ton asfalt serildi.

Cerrahpaşa'daki Davutpaşa Parkı yenilendi!

Cerrahpaşa Mahallesi Esekapı Sokak’ta Hekimoğlu Ali Paşa Cami arka kısmında yer alan çalışma alanı uygulama öncesi Davutpaşa Spor Kulübü tarafından içerisinde spor sahası antreman alanı olarak kullanılan park yenilendi

Nizip Devlet Hastanesi yenilendi!

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, hayırsever İşadamı Mehmet Cankesen tarafından yaptırılan Nizip Devlet Hastanesi’nin acil ünitesi yenilendi.Nizip Devlet Hastanesi'nin büyük bölümünde hizmet kalitesini arttırabilmek için tüm birimlerimde değişikliğe gidildi.

Türkiye'de 11 bin kilometre demiryolu ağının yüzde 85'i yenilendi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, ülkedeki mevcut 11 bin kilometre demiryolu ağının yüzde 85'inin tamamen yenilendiğini belirtti.

Terme Miliç Sahili projesinde son durum ne?

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde bulunan Miliç Sahili, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı proje ile Ege sahillerini aratmayacak. Miliç sahili, Terme halkının, aileleriyle birlikte güven ve huzur içinde ziyaret edeceği mekan haline gelecek.

Bursa Tophane'deki Tarihi Kale Sokak yenilendi!

Tophane'deki Saltanat Kapı'nın bitişiğindeki Kale Sokak, Osmangazi Belediyesi tarafından yenilendi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bölgede bugüne kadar bin 825 metrekare granit yol düzenlemesi yapıldığını söyledi.

Fildişi Sahili Türk yatırımcılar için fırsat sunuyor!

Fildişi Sahili Cumhuriyeti Başbakanı Duncan: "Fildişi Sahili 2016-2020 yılları için 100 milyar dolarlık bir yatırım hacmi hedefliyor. Burada özel sektör için büyük bir potansiyel var ve Türk yatırımcıları için de fırsatlar sunuyor" dedi.

Cebeci Sahili’nin 3. etabı yaza hazır olacak!

Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar başladı. Yaz sezonuna yetiştirilmesi planlanan 3. etapta, 11 bin 600 metrekare alanda sahil düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Konya Dergah Otel yenilendi!

Konya'da otel yatırımları devam ediyor. 1976 yılından beri Mevlana Caddesi üzerinde hizmet veren Dergah Otel yenilendi. Dergaha yakın bir noktada bulunan otel, Mevlana'nın misafirlerini nezih bir mekanda ağırlıyor

Antalya Konyaaltı Sahili'nde yapılaşmadan dolayı sahil kaybı oldu!

Antalya'da her yıl milyonlarca turist ağırlayan Konyaaltı Sahili'nde 70 metreye varan sahil kaybı olduğu belirlendi. Boğaçayı`nda inşaat için kum-çakıl alınması ve dalgaların oluşturduğu erozyon nedeniyle sahil kaybı olduğu belirlendi.

Kumsaz sahili yenilendi mi Haberi

Kumsaz sahili yenilendi mi


Bursa’nın turizmden aldığı payın artırılması hedefiyle kentin sahip olduğu tarihi ve doğal değerleri en iyi şekilde kullanan Büyükşehir Belediyesi, 115 kilometreyi bulan deniz sahillerinin yaz turizmine kazandırılması hedefiyle çalışmalara hız verdi. Gemlik, Mudanya ve Karacabey sahillerinde hem plajlarda hem deniz yüzeyinde temizlik, eskiyen iskelelerin onarılması, sahil kesiminde yeşil alanlar ve çocuk oyun alanları oluşturulması gibi her alanda yoğun çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, Gemlik’in Kumsaz sahillerinde de dönüşümü büyük ölçüde tamamladı. Özellikle hafta sonları günübirlik tatilcilerin akınına uğrayan Kumsaz’da sahile soyunma kabinleri ve duşlar yerleştirildi. Kumsaz’ı Bursa’nın en ayrıcalıklı plajlarından biri haline getirmek amacıyla hazırlanan ve içinde kafeteryalar, kum alanda yürüyüş bantları, bisiklet yolları, oturma alanları ve gölgeliklerin de bulunduğu proje ile bölgenin çehresi değişmeye başladı.


Kumsaz sahillerindeki çalışmaları yerinde inceleyen...