07 / 05 / 2024

Kumtepe Mevkisi

Kumtepe Mevkisi

Burhaniye'deki inşaat yasağı tartışması mahkemeye taşındı, CHP'li Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Narin İnşaat Şirketi'nin Müdürü Murat Narinin açtığı dava nedeniyle inşaat yasağı uygulamadıklarını ileri sürdü...

İstanbul Özel Harekât Kemerburgaz'a taşınıyor!

Kemerburgaz mevkisi, Sinan Paşa Mahallesi’ndeki yaklaşık 260 bin metrekare büyüklüğündeki tescil dışı alan, imar planı değişikliğiyle, İstanbul Özel Harekât Şube Müdürlüğü’ne tahsis edilmek üzere ‘Emniyet Hizmet Alanı’na alındı...

Tuzla Batakçalı Mevkisi’ne planlama müjdesi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada, İstasyon Mahallesi Batakçalı Mevkisi’nde emsali yükselterek bölge ve ilçe geleceğini yakından ilgilendiren bir planlama yaptıklarını belirtti. 

Samsun Hürriyet-Kumtepe Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde hayata geçirilen Hürriyet-Kumtepe Köprüsü'ndeki inşaat çalışmaları tamamlandı.

Rize-Artvin Havalimanı'nın temeli atıldı!

Rize'nin Pazar ilçesi Yeşilköy köyü ile Kız Kulesi mevkisi arasında 4,5 kilometrelik alanında yapılacak Rize-Artvin Havalimanı'nın temeli atıldı.

Trabzon Uzungöl'deki teleferik projesi onaylandı!

Trabzon Uzungöl'de, Haroskomları mevkisi ile Sarıkaya Yaylası arasındaki 3 bin 540 metrelik hatta kurulması planlanan teleferik için hazırlanan proje onaylandı.

Uzungöl teleferik projesinin çalışmaları 3 ay sonra başlayacak!

Uzungöl Teleferik İnşaat ortağı olan Trabzonlu iş adamı Şükrü Fettahoğlu, basın toplantısı düzenledi. zungöl'de, Haroskomları mevkisi ile Sarıkaya Yaylası arasındaki 3 bin 540 metrelik hat üzerinde teleferik kurulması için hazırlanan proje, ilgili bakanlıklarca onaylandı.

Hatay’da ÇED olumlu raporuna itiraz!

Hatay’da 13 dernek, Samandağ Aknehir'deki Mevkisi’ndeki Rüzgar Enerji Santrali (RES) türbinlerinin artışına ilişkin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) olumlu raporuna itiraz edildi.

Manisa'ya ruh sağlığı ve adli psikiyatri hastanesi geliyor!

Manisa Kayapınar Mevkisi'ndeki 460 dönüm arazi üzerine yeni ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesi ile 100 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi yapılacak. Hastane için olumlu yanıt verildi.

Uşak'ın yol sorunu çözülecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin işlek yollarından biri olan Dörtyol mevkisi ve Bölme beldesi arası yolun her yönüyle düzeltileceğini ve sorunların tamamen biteceğini kaydetti.

Erzurum'da inşaat işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 5 yaralı!

Aşkale-Bayburt karayolunda Yüksel Başboğa (35) idaresindeki 04 P 5742 plakalı minibüs, Pırnakapan mevkisi yakınlarında virajı alamayarak devrildi.

Ovit Tüneli'nde Eylül sonunda ışık görünecek!

Rize'nin İkizdere ilçesi Sivrikaya köyü ile Erzurum'un İspir ilçesi Soğanlı mevkisi arasında yapımı süren Ovit Tüneli'nde tünel açma çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Muğla Mesudiye ve Palamutbükü'ne yeni imar yolu!

Muğla’nın Datça İlçesi’nde yer alan Palamutbükü Mevkisi ile Mesudiye Mahallesi imar planına kavuşuyor. 26 yıldır plansızlık yüzünden çarpık yapılaşmanın yaşandığı Palamutbükü ve Mesudiye yeni imar planı ile göz dolduracak.

Uşak Taşyaran Vadisi turizme kazandırılıyor!

Uşak-İzmir Karayolu'nun Yenişehir Köyü Mevkisi'ndeki Taşyaran Vadisi'nin tabiat parkı olması ve turizme kazandırılması için bir süre önce Doğa Koruma ve Milli Parklar Uşak Şube Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. 57 hektarlık alanda hazırlanan Tabiat Parkı Gelişim Projesi'nin, tüm teknik ve etü

Kumtepe Mevkisi Haberi

Kumtepe Mevkisi


İnşaat şirketinin müdürü Murat Narin, CHP'den belediye başkan aday adaylığını duyurduğu gün yapılan açıklamayla ilgili olarak, mahkemenin verdiği kararı basınla paylaşıp, takdiri kamuoyuna bıraktığını söyledi. Narin İnşaat Şirketi, geçen yıl Ören Mahallesi, Kumtepe Mevkisi'nde yazlık villar yapmak için çalışma başlattı. Çalışmalar sürerken Burhaniye Belediyesi, 17 Temmuz 2012 tarihinde turizm sezonunu gerekçe göstererek, 15 Mayıs-15 Ekim tarihleri arasında inşaat yasağı uygulamaya başladı. 


Konu, mahkemeye taşındı. 

CHP'li Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Narin İnşaat Şirketi'nin Müdürü Murat Narinin açtığı dava nedeniyle inşaat yasağı uygulamadıklarını ileri...