07 / 05 / 2024

kumuşoğlu İzmit İsmetpaşa Stadı

kumuşoğlu İzmit İsmetpaşa Stadı

Kocaelispor'un İzmit İsmetpaşa Stadı'nın bulunduğu arsa için imzalar 20 Ağustos'ta atılmıştı. Emlak Konut GYO yaptığı açıklamada yer tesliminin de Kumuşoğlu İnşaat ve Tokal İnşaat'a yapıldığını duyurdu...

Yıl sonunda dolar 47 TL olacak diyen Hamza Yardımcıoğlu'ndan kritik açıklama! Hazır olun!

Yıl sonu döviz ve enflasyon tahminini açıklayan Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu, doların 47 lira olacağını enflasyonun ise yüzde 600'e çıkacağını açıkladı.

İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Milyonlarca kişi merak ediyor. İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Tarih verdi! Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması: Hep beraber bineceğiz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Karaman'da katıldığı açılış töreninde yerli ve milli otomobil TOGG ile ilgili de açıklamada bulundu. TOGG için geri sayım başladı.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Mikdat Kadıoğlu'ndan binalarda sıfır giriş uyarısı!

Karadeniz'de meydana gelen şiddetli yağışlar sebebiyle meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev sel felaketiyle karşılaştı. Prof. Mikdat Kadıoğlu yeni inşa edilen konutlarda sıfır giriş yapılmamasını dile getirdi. 

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'ndan flaş açıklama!

Türkiye'nin ekonomik görünüme dair önemli açıklamalarda bulunan Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu, "Son çeyrekte enflasyonun düşüş eğilimine gireceğini düşünüyoruz. Gıda dışı enflasyonun yılın geri kalanında da manşet enflasyonun altında kalmaya devam etmesini bekliyoruz" dedi.

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu Kemerburgaz tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'ndan flaş açıklama!

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, çevrimiçi olarak gerçekleştirilen yatırımcı toplantısında, "Piyasalardaki haklı bir gerekçeye dayanmayan erken gevşeme beklentilerinin tümüyle ortadan kalkması gerekiyor" dedi.

Son dakika! Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan flaş açıklama!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Merkez Bankası'nın fiyat istikrarı kararlılığı ile elindeki tüm araçları kullanmaya devam edeceğini duyurdu...

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi açıldı!

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

kumuşoğlu İzmit İsmetpaşa Stadı Haberi

kumuşoğlu İzmit İsmetpaşa Stadı


Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama:


Şirketimiz projelerinden Kocaeli Derince Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi' nin Yer Teslimi, Yüklenici "Kumuşoğlu İnş. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. ~ Tokal İnş. Yapı Malz. San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı" na 28.08.2014 Perşembe günü...