22 / 05 / 2024

Künye Metal hizmetleri

Künye Metal hizmetleri

Künye Metal, inşaat sektörüne yönelik endüstriyel tesisler, depo ve sundurma yapıları, alışveriş merkezleri, endüstriyel tanklar, makina ekipmanları başta olmak üzere çelik konstrüksiyon yapı sistemlerinin proje, imalat ve montajını yapıyor...

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Sarı tarafından kuruldu.

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Badarna tarafından kuruldu.

Europa Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Europa Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ali Güven tarafından kuruldu.

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Aslan tarafından kuruldu.

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Malik Mengüç ve Uğur Ülgül ortaklığında kuruldu.

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Melik Güder tarafından kuruldu.

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Toprak tarafından kuruldu.

Çocuk altın künye fiyatları ne kadar? Çocuk altın künye fiyatları kaç TL? Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Çocuklar için en değerli hediyeler arasında yer alan çocuk altın künye fiyatları merak ediliyor. Hem kız hem de erkek çocuklar için olan bu künyelerin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. İşte Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi.

''Elimizdeki gümüşler satalım mı, bekletelim mi?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Sakın sakın

Altın kadar kıymetli metal olan gümüş, bir çok yatırımcıya sahip. Son günelrde hayal kırıklığı yaşatan gümüş fiyatları yatırımcılarını endişelendiriyor. ''Elimizdeki gümüşleri bozdrualım mıi, bekletelim'' sorusunun net yanıtı İslam Memiş'ten geldi.

Sarı Metal, enerji, tarım emtiaları düşüşe geçti! İşte 11 Ekim 2022 emtia piyasalarında son durum!

Emtia borsalarına yatırım yapan vatandaşların yakından takip ettiği kıymetli metal, enerji, tarım ve sanayi emtialarında yeni güne kayıp vererek başladı. 

Doların gücü gümüş fiyatlarında deprem etkisi yarattı! 26 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Yeni haftanın ilk işlem gününde dolar kuru gümüş fiyatlarını etkisi altına aldı. Kıymetli metal olan gümüş fiyatları doların ani yükselişinden olumsuz etkilendi. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş alış satış fiyatları kaç TL? İşte 26 Eylül 2022 gümüş fiyatları...

Künye Metal hizmetleri Haberi

Künye Metal hizmetleri

İnşaat sektörüne yönelik endüstriyel tesisler, depo ve sundurma yapıları, alışveriş merkezleri, endüstriyel tanklar, makina ekipmanları başta olmak üzere çelik konstrüksiyon yapı sistemlerinin proje, imalat ve montajını yapan Künye Metal, ihracattaki ağırlığını artırıyor. 2013 yılında yurtdışına açıldıklarını belirten Künye Metal Yönetim Kurulu Başkanı Can Sönmez, üretimlerinin yüzde 40'mı ihraç ettiklerini dile getirdi. Geçen yıl makine parkı ve üretimlerini de iki katına çıkardıklarını bildiren Sönmez, "2014'te de büyümeye devam edeceğiz. Ülkemizde seçim dönemleri sanayici açısından sıkıntılı geçer. Önümüzde de cumhurbaşkanlığı seçimi var. Ama yine de hızımızı kesmeden üretimimize devam edeceğiz" diye konuştu. 


Güvenlik için gereken hiçbir şeyden ödün vermeyeceklerini vurgulayan Can Sönmez, ISO 9001 Kalite Belgesi, kaynak sertifikaları ve birçok eğitim planı ile sürekli kendilerini yenilediklerini kaydetti. Avrupa ülkelerinin, yurtdışı pazarında Türkiye'ye...