27 / 04 / 2024

Küpçüler Kavşağı

Küpçüler Kavşağı

Sakarya Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilen "Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında, Küpçüler Kavşağı'nda yenileme çalışması başlatıldı.

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da 283 okul yıkılıp yeniden inşa edildi!

İstanbul Valisi Yerlikaya, "İstanbul’da 1999'dan önce inşa edilen ve Deprem Güvenlik Analizleri'ne göre riskli bulunan 283 okulu yıkıp yeniden inşa ettik. Bu okulların 800'ünü güçlendirdik. 47 okulumuzun yapımı devam ediyor" dedi...

Çorlu Emlak Konut Köprülü Kavşağı yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Emlak Konutları Kavşağı Projesi'ni hayata geçiriyor.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Antalya'ya yeni köprülü kavşak!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Serbest Bölge Köprülü Kavşağı'nda inceleme yaptı. 

Bilkent Şehir Hastanesi için 29 köprü ve kavşak yapılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Aralık ayında açılması planlanan Bilkent Şehir Hastanesi çevresindeki yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.Tuna, bağlantılarla birlikte 29 köprü ve kavşağın etap etap tamamlanacağını açıkladı.

Kayseri’ye 10 milyon TL'lik köprülü kavşak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın adını taşıyacak olan köprülü kavşağın temelini attı.

Ankara'ya 10 yeni köprülü kavşak müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent trafiğini rahatlatacak 10 yeni köprülü kavşağın müjdesini verdi.

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Karakoyun Köprülü Kavşağı için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karakoyun Köprülü Kavşak projesi için yıkımlar başladı.

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.

Karabük'e köprülü kavşak müjdesi!

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Kardemir Köprülü Kavşağı’nın proje ihalesinin 21 Haziran’da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldığını açıkladı.

Gaziantep Beykent Kavşağı'na ilk kazma vuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak ‘Beykent Köprülü Kavşağı’nın yapımına başlandı.

Küpçüler Kavşağı Haberi

Küpçüler Kavşağı

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yaptığı yazılı açıklamada, kavşakta hayata geçirilecek çalışmaların ardından Mehmet Akif ve Küpçüler caddeleri arasındaki geçişlere modern çözüm üreteceklerini belirtti. 


Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Oktar, düzenlemeyle birlikte trafik güvenlik ve akışına yönelik önemli bir hizmeti hayata geçireceklerini vurguladı. 


Oktar, Sakarya Caddesi'nde başlatılan çalışmaların etaplar halinde hayata geçirildiğini kaydederek, şunları bildirdi: "Proje kapsamında Yeni Cami ve Patates Hali kavşaklarındakiçalışmalarımızı tamamladık. Kısa süre önce de Adnan Menderes Caddesi'nde gerekli iyileştirme çalışmalarımızı başlattık. Bölgedeki betonlama ve taş bordür çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah caddenin kuzey bölgesindeki çalışmalarımızı kısa süre içerisinde sonlandıracağız. Küpçüler Kavşağı'nda yaya yolları, kaldırım ve orta refüj çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede kapsamlı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Modern aydınlatma sistemi ve çevre düzenlemeleri ile birlikte...