25 / 07 / 2024

Küpkıran Kayak Tesisi

Küpkıran Kayak Tesisi

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Küpkıran Kayak Tesisi'nde kayak sezonunun açılışını yaptı. Tekinarslan: ''Spor hem dostluktur, barıştır, dayanıklılıktır hem de kardeşliktir''

Siirt Çinko Metal Külçe Üretim Tesisi'nin temeli yarın atılıyor!

Siirt'te, Türk-Katar ortaklığıyla kurulacak "Çinko Metal Külçe Üretim Tesisi"nin temeli yarın atılacak...

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Kordonboyu Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamladı.

Türkiye'nin en büyük kayak tesisi Ayder'de inşa edilecek!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, "Bugün itibarıyla Ayder Kış Sporları Merkezi için gerekli süreçler tamamlandı. 3 Eylül'de ihaleye çıkmış olacağız" dedi.

Büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Kordonboyu Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlıyor.

​Büyükçekmece Celaliye Sosyal Tesisi gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediyesi Celaliye Çamlık Sosyal Tesisi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Tesis açılış için gün sayıyor.

Ordu Çambaşı Kayak Tesisi'nde sona gelindi!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar: "Çambaşı Kayak Tesisi Karadeniz'e çok güzel bir tesis yapılmış. Bu tesisin en kısa zamanda devreye sokulması için bizler de elimizden geleni yapacağız"

Ordu Çambaşı Kayak Tesisi'nin yüzde 98'i tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yımaz, Kabadüz ilçesinde yapımı devam eden Çambaşı Kayak Tesisi'ni inceledi. Yımaz, tesisin yüzde 98 oranında tamamlandığını belirtti.

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Mehmet Keleş'ten katı atık tesisi açıklaması!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, merkeze bağlı Esençam Köyü sınırları içinde yapılan “Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi”nin işletilmesinde ve yatırımın niteliği konusunda yapılan eleştirilerle ilgili açıklama yaptı.

Bursa Büyük Otel yıkılacak!

Uludağ'daki Büyük Otel, otel kayak sezonunun sonunda yıkılacak. Yerine 2 katlı 2 bin araçlık kapalı otopark, üzerine de futbol sahası ile basketbol tesisi yapılacak.

Ovacık Kayak Tesisi hizmete açıldı!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 4,5 milyon liralık bir yatırımla yaptırılan kayak tesisi yörenin yeni cazibe merkezi oldu.

Erzurum Katı Atık Depolama Tesisi’nin 2. etabı tamamlandı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi’nin ikinci etabını da tamamladı. Yapılan bu yatırımla şehrin 12 yıllık katı atık depolama sorunu çözüldü.

Küpkıran Kayak Tesisi Haberi

Küpkıran Kayak Tesisi


Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan kayak yaparak, Küpkıran Kayak Tesisleri'nde kayak sezonunun açılışını yaptı. 

     Vali Tekinarslan, Küpkıran Kayak Tesisi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Ağrı'nın her türlü doğa sporlarına uygun bir il olduğunu, kış ayının bir zorluk değil, ayrı bir güzellik olduğunu söyledi. 

     Ağrı'nın hem doğa şartları hem rakım hem de insan gücü olarak spora son derece uygun olduğuna dikkati çeken Tekinarslan, ''Biz de Valilik olarak elimizden geldiğince her alanda, gençlerimizin sporla daha yakından ilgilenmesine yardımcı oluyoruz. Nüfusunun yarısı 20 yaşın altında olan Ağrı'da, gencimizin sporla iç içe yaşamasını teşvik edeceğiz. Spor hem dostluktur, barıştır, dayanıklılıktır hem de kardeşliktir'' dedi. 

     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim de Ağrılı gençlerin spora yönlendirilmesi açısından faaliyetlerin önemli olduğunu...