06 / 05 / 2024

kur sabitlemesi nedir

kur sabitlemesi nedir

Akiş Gayrimenkul tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi kiralarında 2013 Aralık ayı için kur sabitlemesi yapıl dı...

İşsizlik maaşı nedir, nasıl alınır? Gerekli koşullar nelerdir?

İşsizlik maaşı ülkenizde İŞKUR üzerinden ödenmektedir.  İşsizlik maaşı nedir, nasıl alınır? Gerekli koşullar nelerdir? 

Bayram ikramiyesi nedir? Kimlere verilir? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

SSK ve Bağ-Kur emeklileri, Ramazan ayı münasebetiyle gelecek olan bayramda yatacak ikramiyeleri sorgulamaya başladı. Peki Bayram ikramiyesi nedir? Kimlere verilir? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

İŞKUR hangi alanlara personel alacak? Başvuru şartları nedir?

İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlar bağlamında yeni bir ilan yayınlandı. İŞKUR, 18 55 yaş aralığında personel alımı yapacağını duyurdu. İş sahibi olmak isteyenler bu ilanın detaylarını araştırıyor. Peki İŞKUR hangi alanlara personel alacak? Başvuru şartları nedir? İşte detaylar...

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine 6.700 TL iyileştirme! İşte intibak yasasında son durum…

Aynı prim günü ve yılla emekli olmalarına rağmen diğerlerine göre düşük maaş alan emeklilere yönelik çıkarılacak intibak yasasıyla SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarında 6.700 TL’ye varan iyileştirme konuşuluyor.  Peki intibak nedir? İntibak zammı maaşlara kaç lira yansır?

TCDD tarih verdi 100 personel alıyor! Personel alımı başvuru şartları nedir?

Türkiye Cumhuriyeti devlet demiryolları (TCDD) 26-30 Aralık tarihleri arasında, İŞKUR üzerinden daimi işçi alacağı ilanını duyurdu. İlana başvuru yapacak haberimziden detaylara ulaşabilir. TCDD'nin perseonel alımı için istediği belgeler nedir? İşte detaylar

İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu güvenlik görevlisi alınacak! Başvuru şartları nedir?

Güvenlik görevlisi alım ilanlarına yoğun ilgi gösteriliyor. İş arayan vatandaşlar İŞKUR üzerinden yayınlanan iş ilanlarını güncel olarak takip ediyorlar. İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu güvenlik görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. İşte tüm detaylar...

Dövizdeki kur dalgalanmaları konut kredisi faizlerini etkiler mi?

Geçen senenin yaz aylarından itibaren döviz kurunda yaşanan dalgalanmalar konut satışlarını da konut kredisi faiz oranlarını oldukça olumsuz etkiledi. Kur, konut kredisi faiz oranları ve konut satışlarında son durum nedir?

AVM'lerin kur sabitlemesi şart!

Tekstil sektörünün 15 Temmuz darbe girişiminin etkilerini kısa bir sürede atlattığını dile getiren Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Canip Karakuş, ancak sektörün önünde çözülmesi gereken daha büyük sorunlar olduğunu söylüyor.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Kasım kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Kasım ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Ekim kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi hakkında Kap'a açıklamada bulundu.

Akiş GYO, Akbatı AVYM Ekim kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akbatı AVYM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Eylül kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Eylül ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Saf GYO, dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Ağustos kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Ağustos ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Saf GYO, dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

kur sabitlemesi nedir Haberi

kur sabitlemesi nedir

Akiş Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin , kurlarda görülen aşırı dalgalanmalar neticesinde kiracılarımıza destek olmak amacıyla başlattığı ve Kapta açıklanan 20/08/2013 tarihli Yönetim kurulu kararı çerçevesinde AKBATI ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ'ndeki mevcut kiracılarımıza, 01/12/2013-31/12/2013 tarihleri arasındaki bir aylık kira dönemi ile sınırlı olarak uygulanmak kaydı ile; kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kuru 1,85-TL ,EURO kuru 2,50 TL olarak yeniden belirlenmiş olup, belirlenen kurların kira bedellerinin tenzili ve/veya kira sözleşmesinin uyarlanması olarak değerlendirilmemesi şartı ile kira bedelleri bu şekilde tespit edilmek sureti ile kiracılarımızdan tahsil edilecektir.


Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...